Шампунь для тонкого та ослабленого волосся "Об'єм і сила" на відварі льону і цілющих трав з екстракт
Неочікувано для мене, але напевне один з найкращий шампунів, що я пробувала. Огляд «пустої» баночки
😍Не тестувалася на тваринах
😍Український виробник
Пакування
Прозора лаконічна баночка, шампунь добре видає
Текстура + запах
Він дуже рідкий, на долонях майже не піниться, напочатку було складнувато наловчитись. Боялась, що він нічого не вимиває, але на друге нанесення він піниться на голові як і звичайні шампуні. Запах приємний, ненавʼязливий, пахне свіжим шампунем 😅
Склад
Дуже хороший
З плюсів:
У складі є Екстракти рослин (Achillea Millefolium, Chamomilla Recutita, Salvia Officinalis, Urtica Dioica, Verbena Officinalis), що мають заспокійливу, антисептичну та зміцнювальну дію та корисні для запобігання запалень.
Масла (Linseed Oil, Sweet Almond Oil), які зволожують шкіру голови та волосся.
Та Екстракт шипшини (Rosa Canina) - багатий на вітамін С, стимулює регенерацію клітин.
Окремо хочу підкреслити присутність гідролізованого пшеничного протеїну (Hydrolyzed Wheat Protein), який допомагає відновлювати структуру волосся, робить його гладким.
Взагалі, цей білок розщеплений на менші молекули (гідролізований), що дозволяє йому легше проникати у волосся та шкіру і дозволяє зв’язуватися з кератином волосся, відновлюючи його структуру.
Користь протеїнів для волосся:
- Протеїни заповнюють пошкоджені ділянки кутикули волосся, роблячи його більш міцним і менш схильним до ламкості.
- Покривають волосся тонкою плівкою, додаючи об’єм і густину, особливо тонкому та ослабленому волоссю.
- Протеїни здатні утримувати вологу, що допомагає уникнути пересушування волосся.
- Відновлюють пошкоджену структуру волосся, покращують гладкість і природний блиск.
- Створюють бар’єр, який захищає волосся від негативного впливу зовнішніх факторів - забруднення, сонце чи висока температура.
Далі в складі проглянемо основу та очищувальні компоненти:
Sodium Laureth Sulfate (SLES): сильний очищувальний агент. може бути агресивним для чутливої або сухої шкіри голови.
Cocamide DEA, Cocamidopropyl Betaine: м’якші поверхнево-активні речовини, які пом’якшують дію SLES.
Sodium Chloride - сіль. Може сушити шкіру при частому використанні.
Є ароматизатори: Parfum, Hexyl Cinnamal. Та синтетичні барвники: CI 19140, CI 42090.
Тож,
Маємо багатий склад рослинних екстрактів та олій, що живлять шкіру голови та волосся. Протеїни та зволожуючи компоненти. Такий склад хороший для очищення волосся і шкіри голови і цілком може бути повсякденним засобом, бо сильно агресивних компонентів тут немає.
Звичайно, SLES та Sodium Chloride можуть сушити шкіру голови, але це більше від типу шкіри голови залежить (дуже чутливій та дуже сухій може не підійти).
Цей шампунь підійде для нормальної та жирної шкіри голови. Також сухе, ламке або ослаблене волосся може добре реагувати на цей шампунь через вмість протеіну. Але для найкращого ефекту варто доповнювати догляд протеїновими масками / кондиціонерами.
Я відношу своі тип шкіри голови до жирного - мию через день. Мені цей шампунь добре підійшов - очищує волосся чесно і старанно (є сумний досвід з шампунями, які не допрацьовували). Також зʼявився невеличкий природній обʼєм. Лупи, свербіжу, сухості він не викликав. Трошки навіть продовжує чистоту волосся.
Я користувалася і дорогими, і демократичними засобами, але цей дійсно став одним з моїх любімчиків, завдяки своєму складу та дієвості.
Ну і відверто кажучи ціна просто смачнюча))
а я поки замовила наступний шампунь цього бренду - з кінським каштаном 🤭 очікування від нього в мене вже високі
Коментарі (0)