Essencias De Portugal Merry Red Trees Almond Cookie & Goat's Milk Scented Soap
✨
Обираючи засоби з "Різдвяної лінійки" від бренду Essencias De Portugal . Я взяла також і набір мила. Адже вже користувалась і мені дуже подобається, а тут ще й таке красиве пакування.
✨Дизайн дуже гарний, святковий.
✨Кожен брусочок запакований в окреме , паперове пакування, яке має новорічний прінт.
✨Скріплене мило срібною мішорою міні формату) виглядає дуже мило і турботливо. Все продумано до деталей.
✨Аромат в даного мила досить легкий, не навязливий . Він присутній лише якщо навмисно близько піднести носик до брусочка, чи намилених рук. Тут золота середина по інтенсивності аромату .
✨Кожен брусочок має свій запах.
"Козяче молоко"
Має дуже ніжні, м'які і трохи солодкуваті ноти, які віддають мені саме ваніллю. Аромат приємний, затишний, та заспокійливий.
"Мигдальне печиво"
Я думала що тут відчуватиму щось більш горіхове, але мені по асоціації нагадує, ніби я відрізаю кусочок Штолена з вкрапленням цитрусової стружки та мигдалю. Дуже подобається.
Враження
✨В набір входить два брусочка мила вагою 200 г, прямокутної форми.
✨Має стильне брендоване тиснення.
✨Брусочок досить великий , його вистачить на дужееее довго . В мене займає майже цілу долоню.
Я люблю , коли кусочки менші , тому переділила на дві частини і такий формат для мене ідеальний) в результаті маю 4 шматочка цього чудового мила. Хороший запас)
✨Воно дуже добре пінить при контакті з водою.
✨Шкіра очищенна, є відчуття свіжості. При цьому не стягує , та немає відчуття дискомофорту.
Вкотре переконуюсь в якості бренду.
Чудовий варіант на подарунок , та і просто , щоб поповнити свої запаси.
Відеоогляд
Розглянемо детальнійше ✨
Коментарі (0)