Dasha_Batalova

Засіб, який я б порадила собі раніше

Ця маленька баночка стала великим відкриттям для мене!

Моє знайомство з українським брендом Chaban Natural Cosmetics почалося саме з цього засобу, і, зізнаюсь, воно змінило моє ставлення до гідрофільних олій.

Щиро кажучи, я завжди була трохи скептичною: "Олія, яка очищає? Звучить дивно". Але, як кажуть, вік живи – вік учись. І ось настав момент, коли я вирішила, що час спробувати.

Для початку шукала щось бюджетне, компактне, з гарним складом і відгуками. І ця мацьопочка – справжня знахідка! Вона ідеально підійшла для знайомства та ще й стала зручним варіантом для подорожей.

1️⃣ Склад:
Олія не лише приємно здивувала своєю дією, а й складом. Тут лише перевірені інгредієнти:

• Grape seed pressed oil
  • Prunus Hazelnut (Corylus avellana) Nut Oil
  • Jojoba oil
  • S limonium oil
  • Polysorbate 80
  • Parfum

💡 Це дійсно класний набір компонентів, які не лише очищають, а й доглядають за шкірою.

2️⃣ Аромат:
Замість очікуваного "масляного" запаху – приємний фруктовий мікс! Це було несподівано і дуже приємно, адже аромат одразу створює гарний настрій під час використання.

3️⃣ Дія:
Олійка ідеально очищає шкіру, залишаючи відчуття ніжності й шовковистості. Ніякої жирної плівки чи важкості – тільки свіжа, доглянута шкіра.

Ця гідрофільна олія докорінно змінила моє уявлення про такого роду засоби. Я рада, що вирішила дати їм шанс. Тепер розумію, чому вони мають таку популярність. Якщо ви теж сумніваєтесь або ще не пробували, рекомендую почати саме з цієї мацьопочки – вона чудова для першого знайомства.

✨ Це більше ніж засіб для очищення — це меджик у баночці!

20 грудня, 2024
Dasha_Batalova
20 грудня, 2024