MAXIMOVA🌷

Відтінок 322

Відтінок 322

Це хайлайтер, який підходить для щоденного використання, з ним ви не отримаєте супер блискучого сяяння, вас не побачать з космосу, проте він вигідно підкреслить ваші вилиці і надасть їм акценту.

У мене він у відтінку 322 - це теплий колір з легким золотавим переливом, не жовтим, а благородним і ніжним, досить натурально виглядає. Помол дуууже дрібний, завдяки цьому немає окремих частинок блискіток, пензлик вшліфовує текстуру хайлайтеру в шкіру і вона ніби сяє з середини. Дуже важливо, що він на прозорій базі, тому не залишить плями при погляді на вилиці під іншим кутом (коли напряму не попадає світло).

Продукт без проблем нашаровується, може бути напівпрозорим або яскравіше пігментованим.

Відтінок 322
Відтінок 322

Виготовлене з пластику, по типу компактної пудри, на кришці є зручне дзеркало. Рефіл має красиве тиснення з зірочками. Для захисту першого відкриття є липка стрічка.

Закривається надійно, відкривається без надзусиль, нігті залишаються на місці.

На звороті є наклейка з потрібною інформацією щодо продукту.

Я сміливо використовую хайлайтер щодня, і на роботу, і на вихід (у такому разі активніше його нашаровую). Він елегантно підкреслює об'єм обличчя, робить макіяж цікавішим і довершенішим. Не виглядає занадто яскраво.

Не підкреслює рельєф, не западає в пори. Легко наноситься, я використовую пензлик також від Пастель, відгук на нього тут: https://club.makeup.com.ua/post/60547/

Ціна у нього приємна, в лінійці також є холодніший та тепліші відтінки, всього їх три, якщо не помиляюсь. За бажанням можна обрати саме свій варіант.

- хайлайтер підійде для любителів більш стриманого ефекту без блискіток

- носибельний відтінок на щодень

- безпроблемний у використанні

- недоліків не виявила

20 грудня, 2024
MAXIMOVA🌷
20 грудня, 2024