Догляд за обличчям з вітаміном C від Hillary natural cosmetics
перевірені ефективні продукти
В цьому дописі розповім про засоби, які мене здивували ефективністю. Можна сказати з них і почалось моє знайомство з брендом Hillary.
Отримавши на тестування Освітлюючий крем для повік з вітаміном C і Крем-флюїд для інтенсивної ревіталізації шкіри з вітаміном С з перших днів використання зрозуміла, що це те, що я давно шукала і вже думала, що не знайду. І от тепер маю 5 засобів комплексного догляду і хочу спробувати інші)))
Крем для повік з вітаміном С
Знаю, що багато хто ігнорує креми для повік і креми для обличчя наносяться і на зону навколо очей. Я сама така. Може хтось не знав але структура шкіри повік, шкіри навколо очей відрізняється від шкіри обличчя і тому потребує окремого догляду.
Крем для повік з вітаміном С усуває набряки, вирівнює рельєф і допомагає усувати недосконалості (маленькі неглибокі зморшки, пігмент).
Флакочик має цікавий механіз відкривання.
Сам крем легкий, дуже економний, гарно наноситься на шкіру, рівномірно розподіляється по всій поверхні. І має приємний аромат.
Крем-флюїд для інтенсивної ревіталізації шкіри з вітаміном С
Даний крем досить ефективно зволожує шкіру обличчя. Після його використання шкіра стає більш еластичнішою, сяючою і гарно зволоженою. Окремо повинна написати про його освітлюючий ефект. Це дійсно робочий продукт він ніжно освітлює шкіру. Не викликає ні лущення, ні почервонінь. Для мене просто знахідка. І аромат мені подобається.
Сонцезахисна зволожуюча сироватка з вітаміном С SPF30
Добавила собі в доглядову серію ще й сироватку з SPF30. Хто ще й досі думає, що захист від сонця потрібно використовувати лише влітку - ви помиляєтесь. Захищати шкіру від руйнівного ультрафіолету потрібно цілий рік, навіть якщо погода не сонячна.
Сонц езахисна зволожуюча сироватка з вітаміном С SPF30 від Hillary має дуже легку текстуру, вона не така густа як крем-флюїд. Наноситься легко і економно. Той факт, що моя шкіра світлішає і не зявляються нові пігментні плями говорить про те, що продукт робочий.
Коментарі (0)