Yustal

Критський бальзам диктамелія з бджолиним воском і вітаміном Е BIOselect Cretan Remedy Dictamelia Oil

Критський бальзам диктамелія з бджолиним воском і вітаміном Е BIOselect Cretan Remedy Dictamelia Oil

Хочу показати "до" та "після" роботи мазі з діктамелією на рані. Тріщинка на фаланзі вказівного пальця в мене вже певний час, вона повільно заживала, тому що це місце багато з чим контактує (до тріщини) я цього не помічала. Вчора вже майже заживша тріщина лопнула до крові, також тканини навколо неї запалились. Спершу я заклеїла її пластирем, тому що біла частина пластиру просочена антисептичною речовиною, але пластир не можна тримати нескінченно довго, тому на ніч я його зняла, щедро намастила рану бальзамом з діктамелією, загорнула палець у паперову серветку, та зафіксувала конструкцію резинкою для волосся, підібрала таку, щоб не перетискала палець. Результат на ранок на фото у каруселі, він був ще краще, доки я не почала згинати палець.

Мазь з діктамелією знову мене врятувала як рятувала губи від наслідків перебування на сонці влітку і зараз взимку я теж часто використовую її на ніч.

Мій перший детальний відгук про цей засіб:

https://club.makeup.com.ua/post/37427/

21 грудня, 2024
Yustal
21 грудня, 2024