Олена Романюк

MARÊVE

MARÊVE

Коли чекаєш святкову посилку від своїх дівчат з MakeUp Club, то можна бути впевненою, що отримаєш щось цікаве, ароматне, потрібне й популярне.

Так і сталося, коли отримала посилку від Жені khoroshaeva 🥰, це була повна коробочка цікавинок, з якими я ще не знайома, але зустрічала у відгуках MUC.

Серед усіх скарбів були засоби від MARÊVE, парфуми, масажна свічка та аромасаше, які мені дуже сподобалися, тож, ділюся своїми враженнями ❤️

До речі, Missmili зробила підбірку подарунків від MARÊVE у своєму дописі https://club.makeup.com.ua/post/60601/, підтримую, що це дуже гарні ідеї, які потішать у зимові свята

Почну з того, що сподобалося найбільше, і це масажна парфумована свічка для тіла "Rose Wine". Я раніше не користувалася таким форматом засобів для масажу, але скажу, що ця ароматна крихітка мене дуже потішила ❤️

Мені подобається спостерігати, як вона тане, дивитися на крихітне полум'я, дуже легко набирати готову теплу олію для масажу і як же приємно робити масаж шиї та плеч, які завжди в мене напружені.

Аромат насичений квітковий, на шкірі трохи відчутний деякий час. Свічка та її олійні складники не жирнять шкіру, добре поглинаються, залишають м'якість та блиск.

Окремо відзначу паковання, коробочка картонна, у ній баночка з гвинтовою кришечкою, що робить процес зберігання дуже зручним.

Я обожнюю розкладати по шухлядкам шаф саше з лавандою, різні подушечки чи гілочки лаванди, тож, парфумоване саше "White Bloom" з ароматом білих квітів, жасміну й трішки троянди, що нагадує мені парфуми Lanvin чи Cacharel, було влучанням просто в ціль.

Маленький мішечок, дуже гарний і лаконічний, легко сховається і серед наповнення шафи, буде гармонійним у ванній кімнаті чи навіть авто. Аромасаше попередньо упаковано в герметичний пакетик та фірмову коробку бренду. Трохи лишає маслянисті сліди, якщо довго тримати в руках чи на поверхні, де це буде помітно, скоріше за все, це ефірні олії в аромакомпозиції.

Це саше ну дуже гарне, мені навіть шкода класти його в шафу, тішить око своєю лаконічністю 🤍

Пробники ароматів також не залишили мене байдужою, почну з того, що сподобався найбільше, бо я чую в ньому знайомі ноти інших парфумів, і це Vernal Vibe. У мене пробник (2мл) з паличкою для нанесення аромату.

Початкова нота: Диня, Лимон, Помело
Нота серця: Бузок, Жасмин
Кінцева нота: Ірис, Амбра, Білий мускус, Хвоя

Я чую рівну суміш солодкого лимону, мускусу, бузку й жасмину. І це та комбінація, якби ще троянда, яку я завжди шукаю в парфумах, люблю і все. Мені здається, це просто моя сутність, ось ці ноти. Аромат рівний, інтимний,близький до шкіри. Стійкість на шкірі до 2-х годин. Напевно, я придбаю міні, на 5мл.

Далі, більш яскравий та насичений Royal Fame, який заявлено виробником, як східний аромат. Також, формат пробнику (2мл)

Початкова нота: Орхідея жасминова, Шафран
Нота серця: Квітка тютюну, Сіль, Сіра амбра
Кінцева нота: Бензоїн, Соснові голки, Хвоя

Я чую солодку сіль і жасмин, цей аромат більш гучний та грайливий, його чують оточуючі, він тішить та гріє в прохолодну погоду, у нього хочеться зануритися. Також є знайомі ноти парфумів, які колись мала. Стійкість близько 5-6 годин на шкірі і це дуже круто.

Дякую Жені за таке яскраве знайомство з брендом MARÊVE, це просто ароматний релакс у зимові свята, тисяча цьомчиків і будь мені здорова 😘

21 грудня, 2024
Олена Романюк
21 грудня, 2024