lina

Моя мініколекція блисків для губ

Моя мініколекція блисків для губ

Так, моя мініколекція ну дуже маленька і бюджетна. Я б навіть сказала, блискуче тріо в моїй косметичці, яким я користувалася цього року ☺️

Я дуже-дуже люблю як ніжно і водночас грайливо блиск виглядає на губах. Ніщо для мене не виглядає більш вдалим і надихаючим, ніж гарний шар блиску для губ. Відчуття радості і об'єм, який захоплює - це чому я так люблю блиски 👄

Виробник:

Китай

Склад:

Polyisobutene, Diisostearyl Malate, Isostearyl Palmitate, Mica, Hydroxystearic Acid, Silica, Parfum, Tocopheryl Acetate, Propylparaben, CI77491, CI77492, CI77499, CI77891, CI73360, CI15850:1, CI15850:2, CI47005:1, CI45410:1, CI45380:2, CI75470.

Враження:

Цей бренд - це один з перших брендів, якими я почала користуватися. І такі блиски для губ майже незмінно і постійно у продажі.

Мені подобається легкий полуничний аромат і текстура.

Тримається цей блиск дуже довго.

Виробник:

Україна

Склад:

Polyisobutene, Paraffinum Liquidum, Olea Europaea Fruit Oil, Phenoxyethanol (And) Ethylhexylglycerin, Tocopheryl Acetate, Butylated Hydroxy Toluene, [+/-: beta-carotene, CI 75470], Fragrance.

Враження:

Я вже робила допис про цей блиск для губ і зараз хочу додати, що радію, що колись знайшла його. Він прозорий і на губах виглядає інакше, не так як блиски з рожевим пігментом.

Я люблю кокосовий аромат, тому використовувати його - одне задоволення.

Тримається він також доволі довго. Лягає легенько і приємним шаром, який також і зволожує.

Виробник:

Китай

Склад:

Mineral Oil, Ethylhexyl Palmitate, Hydrogenated Polyisobutene Butadiene Copolymer, Phenoxyethanol, Fragrance, Synthetic Fluorphlogopite, Titanium Oxide(TiO2), D&C Red No. 7 Ca Lake (CI15850:1), FD&C Yellow No. 6 Al Lake ( CI 15985:1), Titanium Dioxide (CI 77891), Red iron oxide (CI 77491), Yellow iron oxide (CI 77492), Iron Oxide Brown.

Враження:

Я придбала його нещодавно і мені дуже сподобався аплікатор і сам дизайн. Наймиліший 😍

Аромат приємний, трохи здається як солодкий і полуничний, але іноді коли користуюся аромату чи зовсім немає, чи пахне трошки дешевою тушшю для вій...

І тримається цей блиск на моїх губах до двох годин точно.

Я неймовірно задоволена кожним блиском, який в мене є. Намагаюся робити різні макіяжі і доповнювати їх блиском ✨️

21 грудня, 2024
lina
21 грудня, 2024