Пептидне антицелюлітне обгортання "Активний ліфтинг"
Приголомшевий результат
В продовженні теми до попереднього допису про антицилюлітку сироватку Reclaire https://club.makeup.com.ua/post/60612 , розказую саме за перший етап цього комплексного догляду.
Пептидне обгортання за рахунок зігріваючого ефекту, запускає процес детоксу та регенерації старого колагену накопиченого під шкірою. Розщеплючи жирову клітину, проникаючи глибоко під шкіру, він водночас підтягує шкіру.
В складі є рослинні компоненти, ментол, алантоїн - який нормалізує бар'єр шкіри та пептиди - які комплексно зволожують, розгладжують та є антиоксидантами.
Засіб в круглій баночці, яка має додаткову захисну пластикову мембрану. В наборі йшов дерев'яний шпатель, для нанесення, проте я роблю це руками в одноразових рукавичках.
Легкої текстури густий "крем", має приємний аромат. Він не жирний, але досить поживний. Достатньо невелико кількості, аби добряче розподілити по необхідним ділянкам.
Масуючими рухами, розганяючи ліфму, наношу його на чисте, сухе та розпарене тіло після душу. Обматую бедра харчовою плівкою та тримаю так десь 30-40хв, по інструкції. Після змиваю тепловою водою і наношу сироватку тієї ж серії.
Вже під час нанесення відчуваю, як тіло розігрівається. Перші хвилини може навіть здатися, що є печіння та потім це відчуття зникає, завдяки заспокійливому ментолу у складі.
Після змивання засобу тіло гладке на дотик. А за регулярне щоденне використання, вже через місяць помітні перші результати.
Яскравіше помітний ефект саме на ягодицях. Шкіра розгладилась та стала більш пружною, зменшилась "апельсинова корочка".
Продовжую користуватися засобом, це тільки моя перша баночка та з такими результатами зупинятися точно не буду
Коментарі (0)