Олійка, що закриває одразу кілька потреб
Враження від MoroccanOil Oil Treatment For All Hair Types
Я просто фанатка олійок для волосся! Хоч моє волосся і рівне від природи, я завжди хочу максимально його згладити, додати блиску. А ця олійка робить більше 😉.
–Якщо її нанести на вологе волосся перед сушінням вона захистить його від впливу високих температур (хоча я намагаюсь і раджу усім сушити волосся холодним або теплим повітрям, не гарячим). Це тому, що у складі є силікони, вони створюють плівку, що власне захищає волосся. Ще вказані олія аргани, екстракт насіння льону, ароматизатори та барвники.
–Олійка надає волоссю красивий блиск.
–Цей засіб згладжує волосся до однорідного полотна, за рахунок чого зріз довже залишається гарним, рівним.
–У холодну пору, особливо в мороз, моє волосся може магнітитись та літати, після застосування цієї олійки, я цього не помічала.
–І взагалі волосся не плутається, воно стає приємним на дотик, шовковистим.
Якщо наносити олійку на вологе волосся, то ефект менш виражений, порівняно з тим, якщо наносити олійку на сухе волосся.
У цього засобу звичайна олійна, густа консистенція, та вона не бруднить волосся, не залишає його жирним чи липким. Навпаки, олійка доволі швидко вбирається у волосся, додаючи йому більш доглянутого вигляду. Цей засіб я наношу спочатку кілька крапель на руку, легенько розтираю у долонях і тоді наношу на волосся.
У олійки дуже приємний солодкий аромат, який на волоссі майже не залишається, що може бути перевагою.
У мене формат мініатюра, 10мл, вона всередині без дозатора, та через густу консистенцію, виходить легко виливати потрібну кількість засобу безпосередньо з баночки. Витрата засобу виходить невелика, через що я бачу, що олійки вистачить надовго.
Коментарі (0)