Goodbye 2024
✨️До кінця 2024 року залишаються лічені дні, всі готуються до свят та підводять підсумки року. Я теж не буду відставати, тому ми з гномом ділимось розпаковкою останнього замовлення в цьому році 🎄
Замовлення маленьке, але все в ньому прям вкрай необхідні мені речі. Ділюся враженнями:
🌱 Пудра Bell Natural Beauty Loose Powder
Попередня пудра закінчилась, тож постало питання вибору нової. Довго обирала між персиковою від Eveline і цією, але вирішила спробувати щось нове.
- Об’єм 6 г
- Не містить тальку
- Чудово матує
- Дуже дрібний помол
- Упаковка з приємним дизайном. Хоч я й не фанатка зеленого кольору, ця упаковка нагадує вінтажну косметику, здається, ніби це бабусина пудра.
А тепер про мінуси упаковки:
Відгуки про неї не збрехали. Кришечка закривається нещільно, через що пудра сиплеться. Відкривання може перетворитися на «ефект хмари» (особливо неприємно, якщо ви в чорному одязі). І це навіть без зняття захисної мембрани. Щоб вирішити проблему, я пересипала пудру в порожню баночку від Eveline. Вона може і не така гарна, зате компактна, зручна і з неї нічого не висипається.
🤎 Скульптор LAMEL Make Up Cheek Colour New 404
Це вже класика в моїй косметичці. Купую втретє, бо продукт справді чудовий. Єдиний мінус це упаковка, яка постійно ламається. Жодного разу не вдалось використати до кінця саме через це.
💅🏻 Ремувер Kodi Professional Cuticle Remover
Ремувер від Shelly мене просто вибісив, бо він рідкий, як вода, і користуватись ним було неможливо, він просто стікав по руках. Тому повернулась до перевіреного Kodi, але тепер обрала більший формат. Розраховую, що його вистачить на цілий рік.
🌟Дівчата, користуючись моментом, хочу привітати кожну з вас із наступаючим Новим 2025 роком! Нехай у нашому житті завжди буде мир, краса та гармонія, а кожен день наповнюється радістю і новими досягненнями. Ви робите цю спільноту особливою, і я щиро вдячна, що ми разом можемо надихати одна одну!🥂
Коментарі (0)