ksnklb

Шампунь із серії молекулярного відновлення

Після використання цього шампуню так і хочеться сказати "Вау, у мене стільки волосся?" І це все тому, що вже після першого миття лише з одним шампунем, волосся відчувається однорідним полотном, густим, міцним, наче на межі із жорсткістю, та воно зовсім не жорстке і не сплутане. Навпаки, попри відчутну міцність, волосся гладке та блискуче, завдяки такому рівномірному блиску по всій довжині, волосся має однорідний відтінок.
Розчісується легко, волосся не розлітається, а стає більш дисциплінованим.
Оскільки я вже давненько не підрізала волосся, є волосинки, які можуть стирчати по довжині, та це якраз робота для наступних доглядових етапів, про які я розповім у наступних дописах 😉.
А ще шампунь добре промиває шкіру голови, не до скрипу, та свіжість відчутна, не спровокував лупи та випадіння волосся.
Волосся брудниться як завжди, та завдяки тому, що волосинки на дотик міцніші, це не так помітно.
Мені сподобалась його консистенція, вона кремова, легка, і завдяки цьому достатньо невеликої кількості засобу, щоб утворилось багато піни. Піна утворюється дрібна, пухка. Голову я промиваю двічі, і звісно, за першим разом піни утворюється менше, ніж за другим.. при другому митті голови я беру менше шампуню, та піни виходить навіть більше. Я вважаю, що така текстура шампуню зручна та дозволяє економно витрачати засіб.
Колір білий. Запах парфумований, солодкий з легкою свіжою рослинною нотою, на волоссі майже не залишається.
З цікавого, складі є різні ПАР, гліцерин, силікони, лимонна кислота, саліцилова кислота, амінокислоти, глутамінова кислота.
У мене баночка у форматі мініатюри, що повторює великий формат, об'єм 100мл, кришечка фліп-топ, закривається добре.

22 грудня, 2024
ksnklb
22 грудня, 2024