Alina_Demchenko

Кавунова магія : Mermade What a Melon

Такий продукт, як слайм-гель, став для мене не то що новинкою на поличці, він став неочікуваністю. Познайомилась я з ним ще того року і на той момент, це був ледь не єдиний подібний продукт на ринку в Україні.

Цей бренд проявляє креативність в кожному засобі : починаючи від дизайну, закінчуючи цікавими назвами і текстурами. Тож я не здивована, що подібна ідея прийшла саме їм. А назва What a Melon, видає що хтось з команди полюбляє поп пісня 90х і 00х, бо як інакше пояснити таку очевидну відсилку до треку Salt-N-Pepa?))) What a man, what a man, what a man
What a mighty good man (Gotta say it again now)
What a man, what a man, what a man
What a mighty good man (He's a mighty mighty good man)

Текстура цього засобу, ледь не ньютонова рідина, вона і щільна і рідка водночас, це дійсно нагадує дитячий слайм. Він ковзає по руках, розтягується і це дійсно дуже цікава текстура. Аромат же у гелю - неймовірно яскравий. Це тисячі солодких кавунових цукерок, які заповнюють все навколо себе. Він соковитий, солодкий і яскравий. В ароматі доречі нема пластикової нотки, яку я завжди чую від кавунових гелів для душа, через що доречі і не люблю саме "кавуни" в догляді. А тут такого нема, аромат неймовірно приємний, немов жуйка.

Процес нанесення у продукту доволі простий : невелику ( прям краплинку) варто нанести на мочалку і вспінити. Ооооо, вас чекає ціла купа ніжної ароматної піни, яка заповнить і ванну і сусідню - соковитим ароматом. Варто відзначити, що на стільки ароматних гелів для душу я не бачила. Навіть класична формула цього бренду - програє в дифузності саме слайму. Це один з шедеврів бренда, як на мене.

Очишує він дбайливо, ніжно, не пересушує шкіру. Аромат зберігається на шкірі ще протягом деякого часу, тож для фанатів кавуна - це мрія. В лінійці поки що - три аромати, але всі неймовірно соковиті, солодкі і магічні, як і весь бренд в цілому.

22 грудня, 2024
Alina_Demchenko
22 грудня, 2024