Сироватка із серії молекулярного відновлення
L'Oreal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Molecular Serum
Я дуже люблю сироватки у догляді для обличчя, а от у догляді для волосся – це в новинку)
Я одразу побачила, що сироватка впливає на структуру волосся, у комбо із шампунем, кожна волосинка стає наче товстішою та міцнішою, за рахунок чого усе волосся по довжині виглядає доглянуто, а на дотик міцне. Із сироваткою волосся блистить, наче мокре, і цей блиск зберігається до наступного миття голови. При цьому волосся не стає жорстким, а залишається гладким, рівним та дисциплінованим (от найбільше чомусь саме це слово хочеться вжити у даному випадку), воно розчісується без проблем.
Та насправді цей засіб більше про саме догляд, а не візуальний ефект, адже у складі є гліцерин, гліцин, лимонна кислота, гідролізована касторова олія, глутамінова кислота, аргінін, серин, тирозин, гідролізований протеїн пшениці.
Консистенція сироватки рідка, злегка гелева, більш масляниста, прозора. Запах парфумований, солодкий, зі свіжою рослинною нотою.
Наносити потрібно на розчесане вологе волосся, виробник рекомендує розділити його на 2 частини, набрати кілька крапель сироватки, спочатку розприділити засіб по долонях, а потім наносити на волосся, ретельно втираючи 1-2 хвилини, а потім потрібно змити сироватку.
Через те, що консистенцію нагадує маслянисту воду, саме нанесення контролювати важко, адже волосся вологе, тому залишається лише ретельно втирати засіб з долонь. От цей момент мені виявився незручним, адже я не могла побачити ділянки, куди потрапило більше засобу, а куди менше. І волосся у результаті залишалось просто вологим, як і до цього, тобто відчутного впливу на вологе волосся одразу не було.
У мене мініатюра сироватки, об'єм 75мл, наразі бачу, що витрата засобу досить невелика виходить. Дизайном мініатюрка схожа на великий формат, та дозатори відрізняються, у великому якраз зручніший, щоб власне дозувати засіб, адже там помпа.
Коментарі (0)