Недорогі засоби для догляду за шкірою обличчя, які працюють на 100%
Топчики за невеликі гроші!
Догляд за шкірою - важлива складова нашого зовнішнього вигляду та самопочуття. Добре доглянута шкіра не тільки виглядає привабливою, а й є здоровою і має міцність протистояти шкідливим факторам навколишнього середовища. Нижче я розкажу про чотири основні кроки, які допомогають мені, та можливо допоможуть вам якісно доглядати за шкірою обличчя:
- 1. Перший етап - очищеня шкіри
Щодня потрібно очищати шкіру від бруду, жиру та косметичних засобів. В моему арсеналі є такі засобі, по перше для зняття макіжу з очей це Міцелярна вода для очищення шкіри і зняття макіяжу «Ziaja» Jeju, вона відмінно знімае мейк ап. Після зняття макияжу використовую гель для вмивання «Probiotic Cosmetics», він з пробіотиками і тому дуже добре турбуеться про вашу шкіру, тому теж рекомендую.
- 2. Другий етап – тонізація
Використання тоніка допоможе зволожити та заспокоїти шкіру. У цьому етапі я вікористовую: Лосьйон-тонік для нормальної й комбінованої шкіри з екстрактом волошки «Чиста Лінія», непоганий продукт за свій бюджет, але я продовжу пошуки свого ідеалу!
- 3. Третій етап – зволоження
На данному етапі я використовую для зволоження шкіри: Есенцію для обличчя з екстрактом червоного апельсина «Images», мені вона дуже подобаеться чудово зволожуе! Після нанесення есенції перекриваю кремом: Крем для обличчя нічний для нормальної шкіри з вітаміном C і морським колагеном «Lapush» від укриїнського бренду. Або Крем для обличчя денний для нормальної шкіри з екстрактом центели азіатської та вітаміном С «Lapush». Чудові кремчики мої фаворити!
- 4. Четвертий етап – зволожуемо вуста
Най улюбленіша річ для зволоження: Бальзам для губ в тюбику «Carmex».
Ось це, основний догляд на кожен день з ранку та в вечері!
Додадноково один раз на тиждень я роблю ензимний пілінг для обличчя з екстрактами папаї та манго «Lapush» у вечері, та після нього, обовьязково користуюся тканинною зволожуючою маскою для обличчя «Lebelage». Результат неймовірний, шкіра мьякенька.
Це мій догляд! А який у вас?
Коментарі (0)