Маска із серії мол екулярного відновлення
L`Oreal Professionnel Absolut Repair Molecular Mask
Ця маска – новинка серії молекулярного відновлення, вона якраз чудово доповнює та закріплює ефект.
Попри доглядові властивості, маска чудово працює на візуальний ефект та тактильні відчуття волосся, цей засіб його згладжує, закриваючи кутикули, додає більшого блиску та здорового вигляду. Маска не обтяжує волосся, а робить його міцним та розсипчастим.
У складі є гліцерин, Quaternium-87, амінокислоти, лимонна кислота, також є алкоголь та силікони.
Виробник рекомендує наносити маску після сироватки з даної серії, на вологе волосся, буквально на 1-2 хвилини і потім змити. Вже після змивання, волосся дуже гладке та еластичне.
Також виробник вказує, що цю маску краще використовувати раз в тиждень для усіх типів волосся, для товстого – при кожному митті. Думаю, тут усе залежить і від потреб, стану волосся.
Консистенція маски кремова, легка, навіть легша за шампунь. Вона має легкий жовтий відтінок, і солодкий запах із легкою рослинною нотою. Запах залишається на волоссі легкою віддушкою.
Таку легку консистенцію маски я загалом люблю за те, що вона швидко поглинається волоссям і не тече з нього кремовою масою, та тут також є і мінус, адже важко зрозуміти, куди маски потрапило більше, а у куди менше. Для кращого розприділення маски можна розчесати його щіткою, а потім вже змити маску.
У мене мініатюра маски, об'ємом 75мл, баночка кругленька та невелика, вона повторює дизайн повного розміру. Щодо витрати, так, з огляду на консистенцію, можна сказати, що вона велика, та знову ж таки, виробник радить для більшості типів волосся використовувати маску раз в тиждень.
Коментарі (0)