khoroshaeva

Гламурна туш від Bourjois

Всім привіт ✌️

В мене є свій фаворит серед тушей - це Maybelline Sensational, вкрай рідко її змінюю, але інколи хочеться чогось новенького. Зазвичай "новеньке" ну зовсім не відпоідає моїм вимогам, хоча бувають вийнятки. Але, героїня сьогоднішнього допису - Bourjois Volume Glamour Lift & Stretch вийнятком не стала, розповідаю чому 👇

Туш упакована в симпатичний пластиковий флакончик з добре фіксуючою кришкою. Обмежувач працює непогано, але щіточка все одно набирає більше туші, ніж потрібно, особливо на кінчик.

Об'єм: 12 мл, витрата економічна.

Щіточка середнього розміру, гарно закріплена до рукояті, нерухома. Має легенький вигин, виконана з м'якого силікону. Щетинки доволі густі, мають різну довжину. Щіточка дуже легка, вона майже не відчувається при фарбуванні вій, це однозначно +.

Мені щіточка сподобалася, вона чудово профарбовує, приємно відчувається, не маю до неї жодних зауважень).

• Консистенція: кремова, не надто густа, свіжа).
  • Аромат майже відсутній.
  • Колір: класичний чорний, доволі насичений.

Мої вій: не надто густі та довгі, на кутиках ростуть вниз.

• Щіточка не дуже добре справляється з профарбовуванням коротких вій, особливо в кутику. Треба танцювати з бубном, щоб хоч трошки їх підняти, мені таке не подобається.
  • 1 шар туші = 0 ефекту, потрібно 2-3 шари, але на 3 шарі вже з'являються помітні грудочки та склеювання.
  • Зазвичай, я наносила 2 шари, ефект виходив дуже натуральним.
  • Вона непогано розділяє війки.
  • Хоча туш і додає трохи довжини та об’єму, її ефект далекий від ідеалу. Кутики вона піднімає дуже слабо, тому погляд виходить не таким виразним, як хотілося б
  • При нанесенні, туш не викликає жодних неприємних реакцій.
  • Стійкість: 1.5 години, після чого війки повністю падають, але то пів біди. Найнеприємніше, що через короткий проміжок часу, туш починає доволі сильно обсипатися. Наприкінці дня під очима утворюються справжні темні кола з крихт туші.
  • Видаляється будь-яким засобом для зняття макіяжу.

Як на мене, то ця туш заслабка, не дає вона якогось супер-подовження, хоча й заявлена ​​подовжуючою. Крім того, слабенький завиток, грудочки та обсипання у подарунок. Стійкістю туш теж не порадувала. З приємного тільки зручна щіточка та колір)

* Фото нижче зроблено через 20 хвилин після нанесення туші, вже на той час вона добренько обсипалася. Хочу зазначити, що очі не чесала та не надто активно ними кліпала 🤣

Сподіваючись, що проблема полягає в надмірній свіжості туші, я дала їй полежати кілька днів, як це іноді рекомендують. На жаль, це не допомогло поліпшити ситуацію.

Bourjois Volume Glamour в одній ціновій категорії з Maybelline Sensational, але за якістю, то небо небо та земля, тож беріть Maybelline, з нею жодних поблем та розкішний ефект🖤

23 грудня, 2024
khoroshaeva
23 грудня, 2024