Догля д за волоссям Kerastase Genesis Hydra-Fortifiant
Шампунь Kerastase Genesis Hydra-Fortifiant
Мені пощастило отримати в подарунок такі чудові мініатюри догляду за волоссям від Kerastase Genesis Hydra-Fortifiant. Я безмежно щаслива, тому що ціна на догляд від Kerastase кусюча. Давно хотіла спробувати. Мініатюри мають достаній об’єм щоб спробувати, оцінити всі за і проти.
Почнемо з шампуні 👇🏻
Шампунь Kerastase Genesis Hydra-Fortifiant
Країна бренду: Франція
Країна-виробник: Іспанія
Консистенції: шампунь прозорого кольору, досить густої консистенції.
Аромат: квітковий-цитрусовий , екзотичний. Схожий на парфуми. Його розробив відомий парфумер Калис Беккер.
Використання та результат:
Моє волосся сухе на кінчиках. Шкіру голови я би віднесла до нормальної. Мию волосся зазвичай через день. Від деяких шампунів волосся стає жирним швидше.
Для мене знайти шампунь, ще та пригода. Експерентую і з проф і з масмаркетом.
Так, як шампунь має густу корекцію його потрібно не багато , щоб промити гарно волосся. Дає ніжну , повітряну пінку.
Мити ним волосся- саме задоволення. Відчуття ніби ти в салоні краси. Добре промиває, але не до скрипу.
Після миття використовую кондиціонер із цієї ж лінійки.
Шампунь дає невеличкий об’єм волоссю. Волосся м’ягке та блискуче. Аромат тримається на волоссі доволі довго. Помітила, що волосся стає жирним не так швидко, як зазвичай. Зуду чи подразнення на шкірі не викликає.
Чи зміцнює шампунь волосся?
Мені здається так. Принаймні на відчуття волосся більше щільне.
В його складі 1.5% амінексилу, який сприяє закріпленню волосся в шкірі голови та зменшує випадіння. Також екстракт кореня імбиру перешкоджує випадінню та стимулює ріст нового волосся.
Але чи коштує шампунь своїх грошей?! Це питання для мене залишається відкритим. Все ж таки мені здається, що можна знайти більше бюджетну альтернативу. Якщо є можливість, чому б не спробувати?!
Коментарі (0)