Artdeco Curl & Style Mascara
Стиль, підкручення та подовження
Я фанат термо тушей, бо маю чутливі очі. Полюбила Heimish за легкість змивання та невагомість на очах. Але не завжди вона є в наявності, тож треба мати запасні варіанти.
Чесно хотіла спробувати Moday, але завадила наявність.
Якимось чином згадала за Artdeco. Маю від них олівці та тіні, тож пазл складався і на туш.
Призначення: для об'єму, живлення, підкручуюча
У складі туші присутні віск оливкового масла, карнаубський віск, пантенол.
Має незвичну щіточку. Вона не цільна, не кругла, а як двостороння. Спочатку я не зрозуміла, як нею користуватись, а потім мені сподобалось. Якщо користуватись не прокручуючим методом, а саме вернхньою стороною, то виходить потужне подовження вій і їх легке підкручення. Туш сильно наноситься саме на корені, тож занурювати в тюбик часто не доведеться. Легко розподіляється, в мене завжди є сліди на повіках - не дуже охайна. Профарбовую верхні і нижні вії, щітка зручна. Виходять подовжені/ підкручені вії, очі легкі, не обтяжені та не темніють, голова не болить - прекрасні відчуття. Другий шар в мене не виходить, бо туш застигає, то ж в мене натуральний, а не вечірній макіяж. Вздовж дня можуть бути осипання, маленькі дрібні точки, особливо на вітер, але сльози важкого життя українки витримує і не розмивається.
Важливе
Змивання це чи не найважливіше для мене в туші. Є два варіанти-по звичці змивати водою, або міцеляркою. Перший варіант показав, що на водичку туш реагує, стає такою жирненькою між пальців, може це масла у складі, далі якщо недозмити з повік і відкрити очі, можна відчути неприємність. Але коли все змиєш, то будуть чорні кола і міцелярка в поміч. Другий варіант - міцеляркою квасити повіку, відчувати печіння від зустрічі міцеляркі/туші зі слизовою і потім все змивати по колу поки не змиється, такий собі процес. В усіх варіантах чорні точки у внутрішньому кутику ока на ранок. Часом очі навіть червоніють. Тому я всіма руками і ногами за термо туші, вони таке не чудять. Дизайн класний, щіточка класна, не обтяжує, комфортна, подовжує, для натурального вигляду, але змивання підкачало. Добре, що спробувала, буду повертатись до легкого змивання. Якщо вас не харить таке змивання - рекомендую!
Коментарі (0)