Mila__Mi

Бюджетний аналог відомого парфуму від YSL

Бюджетний аналог відомого парфуму від YSL

Колись у мене була мініатюра аромату Libre, вона мені дуже подобалася, але вартість чесно кажучи не з дешевих ...

Побачивши аналогію цього аромату у Avenue des Parfums, я і подумати не могла, що він буде настільки ідентичним 😍 А вартість, дівчата, як мінімум в 4 рази дешевша (навіть за 30 мл, а у Avenue тут аж 50 мл, на хвилиночку).

Ви звичайно можете подумати, що стійкість може відрізнятися від самого Libre, але повірте мені, стійкість Hot San Paulo вас неодмінно порадує👌🏻

Група аромату: фужерні, східні

Верхні ноти: лаванда, мандарин, чорна смородина і петитгрейн
Ноти серця: лаванда, апельсиновий цвіт
Базові ноти: мадагаскарська ваніль, мускус, кедр і сіра амбра

Після першого бризку у повітрі віє лавандовим полем, таким заспокійливим і гармонійним, надаючи впевненості у собі.

За ним слідує листя чорної смородини (не ягоди, а саме листя, нагріте яскравими променями сонця), бризки соковитої мандаринової шкірки (м'які і з легкою гірчинкою) в поєднанні з цитрусово-жасміновою нотою (жасміну у піраміді немає, але апельсиновий цвіт може так розкриватися).

Вся ця композиція огорнута солодкими нотами мадагаскарської ванілі, м'якістю мускусу та древесно-хвойним акордом (навіть трошки відчуваю ноти лісного моху після дощу).

Асоціація:
День/або вечір (хоча ввечері, він буде відчуватися більш загадковіше), ви у розкішній довгій сукні (у кремових тонах та дрібних камінцях) з відкритим декольте та вирізом по довжині, на підборах 😍. Якась значуща для вас подія, на якій вам потрібно, розкритися, показати себе і вийти з зони комфорту (і це неабияк повпливає на ваше майбутнє✨)

Шлейф буде тягнутися за вами, привертаючи увагу оточуючих. Якщо бризнутися ним у приміщенні, то аромат у повітрі буде відчуватися ще 30 хвилин, так точно.

Стійкість на шкірі 8-10 годин. До речі, навіть якщо прийняти душ, аромат ще трохи буде відчуватися, але дуже м'яко і з більшим розкриттям солодкої, теплої ванілі та соковитості мандарину. На волоссі аромат тримається аж добу, а на одязі до наступного прання.

Цей аромат не простий, він багатогранний, і особисто для мене цей аромат для якихось значущих подій (хоча звичайно його можна носити і кожен день). Це аромат свободи і бажання проявлятися, показати себе і розправити крила, слідуючи своїм мріям ✨

24 грудня, 2024
Mila__Mi
24 грудня, 2024