Mandarinka

Тест на сухій віковій шкірі vs проблемній. Екстразволожувальна маска Joko Blend

Вітаю! Зволоження дуже важлива складова догляду для будь-якого типу шкіри обличчя. Цю масочку я тестувала на своїй проблемній шкірі, яка схильна до висипів, а також на маминій віковій дуже сухій, яка дуже потребує якісного зволоження. У відгуці ділюсь результатами тесту.

У маски дуже багатий склад, який направлений на покращення стану шкіри, зокрема:

• Зволоження та утримання вологи: Пентиленгліколь, Трегалоза, Натрію гіалуронат, Натрію PCA, Натрію лактат, Метилглюцет-20.
  • Відновлення та живлення: Фосфоліпіди, Сфінголіпіди.
  • Заспокоєння та загоєння: Алантоїн
  • Покращення текстури та еластичності: Аргінін, Аланін, Пролін, Серин, Гліцин, Аспарагінова кислота, Треонін, Ізолейцин, Валін, Гістидин, Фенілаланін
  • Зміцнення шкіри: Copper PCA (мідний комплекс)
  • Згущення та стабілізація текстури: Акрилати/C10-30 алкілакрилатний кросполімер, PEG-40 гідрогенізована касторова олія
  • Антибактеріальний ефект: Пентиленгліколь, Етилгексилгліцерин

💦 Маска має гелеву текстуру, яку дуже легко нанести тонким шаром на шкіру і витримати потірбний час. Маска не застигає, не береться кірочкою. Можна легко розмовляти і продовжувати робити свої справи.

💦 Аромат дуже легкий, ненав'язливий.

Мамина шкіра вікова, суха, потребує постійного зволоження.

💦 Маска на сухій шкірі проявила себе чудово - зволожила шкіру, зробила приємною на дотик. Шкіра після використання маски не потребувала всіх додаткових етапів - достатньо було нанести крем і шкіра вже не стягнута.

Моя проблемна шкіра, якщо засіб не підходить - одразу маю висипи на обличчі.

💦 Я наносила маску після ензимної пудри https://club.makeup.com.ua/post/36717/ - це дуже гарний засіб для очищення шкіри, але після нього потрібно дуже гарно зволожити шкіру, бо зазвичай вона стягнута.

💦 Маска чудово справляється зі зволоженням шкіри. Якщо раніше після ензимної пудри я наносила тонік, потім крем, то після маски достатньо чисто крему для зволоження шкіри.

💦 Не викликала у мене запалень, чи негативного впливу на шкіру, не забиває пори. Тобто ідеально підійшла як для мене, так і для сухої шкіри.

Можу з впевненістю рекомендувати екстразволожувальну маску Joko Blend, як чудовий засіб для зволоження вашої шкіри 💗

24 грудня, 2024
Mandarinka
24 грудня, 2024