krislemly

Shelly | Крем для рук і ніг

На моїй поличці з'явився новий засіб — крем для рук та ніг від Shelly. І вже після кількох днів використання я зрозуміла, що про нього варто розповісти.

Крем знаходиться у зручному білому флаконі з помпою, що для мене завжди великий плюс. Таке пакування робить використання надзвичайно комфортним, адже нічого не потрібно викручувати чи натискати двома руками. Об'єм теж тішить — 250 мл. Для догляду за руками й ногами це просто ідеально: вистачить надовго навіть при регулярному використанні.

В першу чергу — текстура. Крем дуже легкий, не надто жирний, але при цьому забезпечує глибоке зволоження. Після нанесення не залишається липкості чи важкості, а шкіра миттєво стає м’якою та гладенькою.

У складі є олія авокадо, яка глибоко живить і пом’якшує шкіру. Також екстракти фукуса і календули — справжній порятунок для сухої чи подразненої шкіри. Вони заспокоюють, знімають почервоніння та відновлюють бар'єр шкіри.

Я використовую крем після душу, щоб подарувати своїм ногам і рукам порцію зволоження та догляду. Особливо класно він працює для масажу: текстура забезпечує м’яке ковзання, але швидко вбирається, залишаючи приємне відчуття свіжості.

Для мене це ідеальний крем на зимовий період, коли шкіра страждає від сухості через холод і опалення. Тріщинки на пальцях та сухість на п’ятах зникли вже після кількох днів використання.

Крем Shelly Hand and Foot Massage Cream став для мене незамінним засобом у догляді, і я вже знаю, що він точно залишиться зі мною надовго.

24 грудня, 2024
krislemly
24 грудня, 2024