SomovaFM

Дбайливий догляд за ручками та ніжками з кремом від Shelly

Дбайливий догляд за ручками та ніжками з кремом від Shelly

Продовжую своє знайомство з брендом професійної доглядової косметики Shelly. Сьогодні це масажний крем для рук та ніг з олією авокадо, екстрактами фукуса та календули.

Крем націлений на живлення та відновлення, тонізує та пом'якшує шкіру.

Має натуральні поживні складники:

  • Олія авокадо - пом'якшує та тонізує шкіру.
  • Екстракт фукуса (це морські водорості) та календули - відновлюють, підвищують еластичність шкіри та мають протизапальні властивості.
  • Соєва олія - має високий вміст вітаміну Е.
  • Олія абрикоса та макадамії - мають регенируючі та пом'якшувальні властивості.
Дбайливий догляд за ручками та ніжками з кремом від Shelly

Крем представлений в баночці із дозатором продовгуватої форми, через який зручно наносити продукт.

Сам крем білого кольору доволі густої та щільної консистенції. Навіть за рахунок такої кількості олійок у складі він не жирний. Наноситься на ручки легко.

На початку відчувається як м'якенькі захисні рукавички, але з кожним рухом розтирання на руках залишається лише відчуття ніжної шовкової вуалі.

При повному натиску на дозатор крему виходить вдосталь, аби нанести його повністю на руки, по лікоть, ніжки та коліна. Інколи я не дожимаю його, аби набрати невелику кількість засобу лише на ручки.

Аромат крему викликає окреме задоволення. Мені він нагадує фруктовий мармелад. Закриваючи очі навіть відчуваю його смак, коли робиш перший кусь. Цей солодкий аромат на шкірі тримається деякий час навіть після вбирання засобу.

Шкіра після нанесення крему одразу стає сяючою та зволоженою, наче після салону та великої кількості олійок. Ручки на дотик дуже м'які, шовковисті, а шкіра сяє немов оксами. Такий ефект тримається поки не вимиєш руки впродовж дня та точно тримається до самого ранку.

Крем не залишає по собі слідів на одязі, згадаю знов, крем абсолютно не жирнить. Він гарно вбирається впродовж декількох секунд, поки розтираю його по руках. Навіть у спекотний день, коли долонькі можуть пітніти, крем не скочується.

З кожним засобом я закохуюсь у цей бренд. Можна спокійно мати якісний салонних догляд вдома з Shelly 🙌