DARIIAKOVACH

Eveline Cosmetics Extension Volume Professional Mascara

Eveline Cosmetics Extension Volume Professional Mascara

Я дуже люблю туш, накладні вії, взагалі все, що повʼязано з віями і поглядом. Адже від природи мої вії не чорні, а коричневі та очі набувають більшої виразності саме коли підкреслені засобом

Тому я завжди обираю для себе туші, які додають обʼєм і видовжують

Чи подобається мені ефект і чи справді це ХХЛ?

• до складу входять бджолиний, канделільський, карнаубський воски, які дбайливо доглядають за віями, роблять їх м'якими та еластичними
  • зволожує, живить вії, сприяє зміцненню, зростанню завдяки вмісту рицинової олії та пропіленгліколю
  • збагачена токоферол ацетатом (вітаміном Е), бісабололом, які захищають вії від негативного впливу навколишнього середовища, сприяють їх відновленню
  • не містить агресивних компонентів, що знижують ризик подразнення і підходять навіть для чутливих очей
  • спеціальна формула з нейлоном-12 (Nylon-12) забезпечує кожній війці максимальний об'єм, створюючи ефект густих і довгих вій

Насправді, я також бачу схожість з брендом, який не можна називати. І колись я любила ту туш, там справді був гарний ефект. Хто ж знав…

Але назвати повним аналогом цю туш я не можу, адже все ж формула зовсім інша. І єдине-це чорно-червоний дизайн та конусна силіконова щіточка, яка справді гарно профарбовує

Туш мені подобається, за свою ціну вона дає крутий ефект. Я почала бачити вії на світлинах, раніше вони були не такі помітні😄 (на другому фото швидке селфі, там прям видно вії)

Також підкручує кутики і гарно видовжує

Не скочується та не тече. Але от прям сильних сліз не витримає, мабуть як і сильного дощу.

Абсолютно не пече очі, нема дискомфорту, у мене з цим нюанси

Тому я її оцінюю на 9.8/10

А як вам ця туш?

24 грудня, 2024
DARIIAKOVACH
24 грудня, 2024