Тетяна Супронюк

Моя поличка з парфумами

Моя поличка з парфумами

Вважаю, що парфуми це доповнення образу. Тільки з ними може бути довершений образ дівчини, як на кожен день в офіс, прогулянку в парку, похід в ресторан чи побачення.

Тож, маю підбірку різних парфумів, які підходять, на різні випадки життя та настрій.

Багато що віддала мамі, бо перестало подобатися, залишилось не багато.

Carolina Herrera Good Girl Legere Парфумована вода

Тип аромату: квіткові, східні

Початкова нота: Танжерин

Нота серця: Іланг - іланг, Імперський жасмин самбак

Кінцева нота: Dulce De Leche, Боби тонка

  • Аромат представлений у дивовижно красивому флаконі зі скла у вигляді туфельки, що символізує витонченість і жіночність композиції. Колір перетікає із прозорого в насичений синій і майже чорний. Маю флакон об'ємом 80 мл. Кришка не знімається.

Східно-квіткові мотиви парфумованої води допоможуть підкреслити яскраву індивідуальність, вроджений шарм і магнетичну чарівність.

Захоплива композиція манить і зачаровує з перших акордів.

В міру солодкий і ніжний, загадковий і сексуальний. Підійде для будь якої пори року, на кожен день, шлейфовий, стійкий, але не душить.

Мені аромат сподобався, як закінчиться, обов'язково куплю ще!

Одні з моїх наулюбленіших парфумів

Gucci Flora By Gucci Gorgeous Gardenia - туалетна вода, що оспівує квіткову розкіш гарденії. Жінка в цьому ароматі надзвичайно чуттєва та приваблива, в ній прокидаються найніжніші почуття, заколисані запашними нотами фруктів та квітів. Перше враження створює дует червоних ягід та груші. Вони сплелися в грайливому танці, бавлячись і по черзі змінюючи один одного. У продовженні - героїня аромату, біла гарденія, закохано переплелася з акордами франжипані. Пачулі та коричневий цукор в кінцевих нотах привертають увагу до власниці аромату.

Шлейф п'янить та заворожує, немов вишукані ласощі, які так і хочеться спробувати.

Маю тестер 100 мл, оригінал.

Дуже приємно пахне, для поціновувачів фруктових ароматів.

  1. Oriflame Eclat Mademoiselle (туалетна вода) - ніжна романтика, політ почуттів, тонкий аромат квітів... Аромат відноситься до категорії квіткових, фруктових, зелених. Поєднує в собі аромат солодкого яблука, білого гібіску та мускусу. Витончений жіночний аромат з ніжними водними нотками білого гібіскусу - ідеальний супровід для справжньої парижанки. Свіжий, дзвінкий, дуже стійкий. На одязі тримається 2 дні.
  2. Oriflame Elvie (туалетна вода) - квіткові, фруктові, на кожен день.
    Простий і зрозумілий аромат. На шкірі зникає швидко, на одязі тримається до 12 годин.
  3. Lucia (туалетна вода) - свіжий квітковий аромат, дзвінкий. Доволі стійкий.
  1. Avon Perceive Dew (туалетна вода) - яскравий та свіжий аромат втілює фруктово-морську чарівність жіночності. Туалетна вода Perceive Dew забирає у далекі безкраї місця, де бірюзова гладь океану зливається з ароматами природи у чудовому щасливому дуеті. Для мене це весняно-літній аромат. Підійде як на прогулянку на березі моря чи океану, так і на кожен день, даруючи яскравий настрій у спекотну пору року.
  2. Attraction (парфумована вода) - чудово доповнить жіночний образ і приверне увагу протилежної статі. Звабливий аромат створить спокусливу атмосферу та подарує гарний настрій. Я віднесла аромат до категорії "на вечір, для побачення". Буде цікавим доповненням вечірнього образу елегантної леді. Аромат стійкий, тримається довго, як на шкірі, так і на одязі. Для поціновувачів солоких ароматів. Дуже добре, що виробник пропонує різні об'єми аромату. Можна взяти як 10 мл на пробу, так і повнорозмір 50 мл чи 100 мл. Також є набори з лосьйоном для тіла та кремом для рук - це допоможе підсилити аромат на тілі. Attraction = тяжіння. Справді пристрасний аромат. Підкорює нотами ожини, магнетичного мускусу та ванільної амбри.

Маю аналог парфуму Moschino Toy 2

Запах дуже приємний.

Згодна з відгуками до оригіналу.

Для мене це запах чистоти і свіжості, випраної білизни (не плутати з запахом прального порошка!).

Мені попалась дуже якісна підробка оригіналу.

Якби мала кошти, звичайно, купила б оригінал, але потрібно економити.

Вміст атомайзера 5 мл. Завдяки невеликому розміру, атомайзер поміститься навіть у найменшій жіночій сумочці, ви позбудетеся необхідності брати з собою важкий повнорозмірний флакон у подорож або на відпочинок. Для зручності, вони мають різні кольори.

Капсула атомайзера виготовлена з ударостійкого матеріалу, що захищає вміст від протікання і відкритих сонячних променів. Наповнити атомайзер легко: просто зніміть розпилювач з улюблених парфумів, з'єднайте виступаючу трубочку з отвором на нижній частині атомайзера - кілька натискань дозволять швидко наповнити вміст капсули.