LAMEL Posh Matte Liquid Lip Stain : Справжнє молочне какао у флаконі
Аліна з 2016 року мабуть би жити не змогла без цього відтінку, та й Аліна з 2024 рада мати такий відтінок в колекції
Для когось, матові помади вже відійшли у минуле, але для мене - вони досі актуальні, особливо в рідкій формі. Серед усіх, помада від Lamel посідає третє місце, посунувши SuperStay Matte Ink на 4те.
Яскравий дизайн флакона, став початком ребредінгу продуктів і заклав початок для інших. Він імпонує своїми яскравими кольорами, які при тому виглядають доволі мінімалістично і привабливо. Аплікатор у продукту доволі великий і ця помада була доречі однією з продуктів, де замінили класичні малі, на ось такі. Мені як власниці маленьких ( середніх можливо) губ - на початку було доволі незручно, але з часом звикаєш і вже спокійно наносишь його.
Текстура помади доволі приємна, не суха і супер пігментована. Вона прекрасно розтушовується і за рахунок цього - дуже легко наносити в тоненький шар, не втрачаючи яскравості відтінку. Авжеж, як і всі матові стійкі помади, вона дає сухість, але не так критичну як в SuperStay Matte Ink, а після того як я почала користуватися маскою для губ від Girlwood - процес став легше і комфортніше.
Як любитель "трупних" відтінків, я не могла пройти повз відтінка 401 Milk Cacao. Це дійсно відтінок какао, звареного на молоці, якій поєднує в собі декілька відтінків.
При нанесенні, колір має більш теплий підтон, схожий на молочний шоколад, але під час застивання, стає більш сірим, а при розтушовці і зовсім здається з ліловим підтоном. Так чи інакше, такі кольори мені довподоби і його метамарфоза для мені більше плюс, а ніж мінус.
Помада стійка, витримує їжу, каву, молоко, певна річ від чогось маслянистого - буде стиратися. Бере її міцелярка від Garnier, гідрофільною мені не так подобається. При підготовлених губах, вона не пересушує губи і не сильно підкреслює дефекти губ. Ясно що, якщо ви просто нанесете продукт на сухі губи - ви і отримуєте два сухаріка, це перевірено на всіх помадах.
Для мене цей відтінок ідеальний у будь яку пору року, але взимку він має для мене чіткі асоціації з ярмарком у центрі міста і колись, я обов'язково зроблю з нею макіяж саме для такої події.
Коментарі (0)