Знайдено найкращий зимовий аромат!
Risky Sicily від Avenue Des Parfums
Привіт, дівчата! Хочу поділитись своєю знахідкою – ідеальними парфумами на холодну пору року!
Скажу по секрету, абсолютно усім моїм подружкам сподобався цей аромат, тому раджу придивитись до нього, як до подарунку на новий рік😉
Саме з цього аромату розпочалось моє знайомство з парфумами українського бренду Avenue Des Parfums. Розповім про усе по черзі:
Парфуми були в коробочці, поверх якої була ще плівка, завдяки чому ви можете бути впевнені, що до вас ніхто не зробив жодного пшику парфумів.
Сам дизайн виконаний лаконічно: біла коробочка з назвою бренду та ароматом, що знаходиться всередині. Пляшечка також виконана в такому ж стилі як і коробочка, на білій наклейці розташовано назву аромату та назву бренду + ще трохи інформації.
Обʼєм універсальний – 50 мл, вважаю, що це найкращий обʼєм парфумів, адже його не дуже багато і не дуже мало. Якщо швидко закінчиться і аромат не набридне то можна повторити, бо часто у мене було, що подаровані парфуми в обʼємі 100 мл швидко набридали і потім просто стояли🥲
Risky Sicily це квітковий, східний і цитрусовий аромат. По своїм враженнями я можу сказати, що це точно так!
Перейдемо до найцікавішого у парфумах – це піраміда аромату:
Початкова нота: Мандарин, Червоний апельсин
Нота серця: Апельсиновий цвіт, Гарденія, Жасмин, Мед, Персик
Кінцева нота: Віск, Карамель, Лакриця, Пачулі
Я дійсно відчуваю цитрусові нотки лише спочатку, далі розривається персик з квітами, а закінчується усе медом та карамелькою.
Аромат звучить дорого, я б ніколи не повірила, це ці парфуми можуть коштувати так дешево, адже аромат дійсно розривається багатьма нотами, які переплітаються між собою.
Також я впевнена, що у цього аромату немає певної вікової категорії, він підійде як молодим дівчатам так і старшим. Моя мама його оцінила, як один з найкращих парфумів які у мене були і навіть взяла покористуватись на деякий час)
Для мене цей аромат безперечно лише на холодну пору, адже він ніби заряджений теплою енергією, яка буде зігрівати в холод.
За настроєм близький до аромату Scandal.
Це соковитий і солодкий аромат, але не приторний, він гарно носиться на шкірі, не набридає з часом і від нього не починає боліти голова, що буває у мене від багатьох парфумів.
Як на мене, то в цьому ароматі присутні ніби ретро нотки, не знаю що саме дає такий аромат, але це дуже цікаво звучить, якось по рідному.
Стійкість парфумів неймовірна, на шкірі вони відчуваються увесь день. На одязі – аж до прання.
Цей аромат – моя щира рекомендація саме для дівчат, які люблять солодкі парфуми, я впевнена, що вони вам сподобаються!
Чи знайомі ви з брендом Avenue Des Parfums? Який ваш улюблений аромат?❤️
Коментарі (0)