РІЗДВЯНА РОЗПАКОВКА ПОДАРУНКІВ [AVENUE des Parfums]
Christmas mood
Вітаю усіх girls у Make UP CLUB 🎄з прийдешніми святами!
У цей по-справжньому магіч ний час, коли усі готують та дарують подарунки під ялиночку, хочу також розповісти, що ж подарувала рідним...ну і собі також! Як же залишити себе без подарунків))
Я вже добре знаю смаки тих))) кому підготувала подарунки, тому без вагань обрала на подарунок аромати – обрала два чудових зігріваючих парфума, від усім відомого українського бренду Avenue des Parfums, які чудово підходять для цього святкового зимового періоду і не тільки) А для себе аромадифузор для справжньої затишної атмосфери з нотками ванілі та карамелі.
Парфуми що подарувала мамі та сестрі – це дві новинки, які вийшли в 2024 році у Avenue des Parfums і називаються Fruity Lima та Hot San Paulo.
Fruity Lima - дуже схожий за звучанням до аромату від Burberry – Her. Такий же фруктовий і квітковий, дуже теплий і зігріваючий аромат, він настільки цікавий, що точно не залишить без компліментів))) Амбра і ваніль в базі роблять цей аромат витонченим та по-особливому затишним.
Композиція аромату:
Старт: Лимон, Мандарин, Полуниця, Чорна смородина
Нота серця: Жасмин, Фіалка
Кінцеве звучання: Амбра, Ваніль, Деревні ноти, Дубовий мох, Кашмеран, Мускус, Пачулі
Так як сестра в захваті від Libre YSL, для неї я обрала саме аромат Hot San Paulo. Аромат звучить стильно і водночас дуже привабливо! Саме цей аромат також і зігріває і має характер, не солодкий густий східний фужерний. Для зими те що треба! В базі такі затишні нотки амбри мускусу та кедру добре відчутні.
Композиція аромату:
Початкова нота: Мандарин, Петітгрейн, Чорна смородина, Лаванда
Нота серця: Апельсиновий цвіт, Жасмин, Лаванда
Кінцева нота: Кедр, Мускус, Сіра амбра
А от собі я вирішила обрати аромадифузор під назвою Vanilla & Caramel. Про цей аромат було стільки позитивних відгуків від дівчат в клубі, що я без жодних вагань обираючи зимовий подарунок для себе))) зупинилася саме на ньому: шукала саме такий супер теплий і атмосферний аромат для зимових вечорів))🎄
Початкова нота: Кедр, Неролі
Нота серця: Пачулі
Кінцева нота: Амбра, Ваніль, Мускус, Сандал
Ось такий святковий огляд сьогодні вийшов) згодом розповім більш детально про кожен аромат) Вони всі надзвичайно атмосферні✨
P.S А які у Вас подаруночки , girls?🥰
Коментарі (0)