Anna_feerie

Готуємо ніжки до шортів заздалегідь)

Я боялась, що в холодну пору року цей скраб мене заморозить, але ні - все цілком комфортно та приємно, під час використання відчувається легкий холодок та доволі інтенсивний м'ятний аромат). Текстура приємна, скрабуючі частинки не надто гострі, при цьому вони гарно масажують шкіру. До речі, під час контакту з водою скраб емульгується, завдяки чому після змивання немає жирної плівки, яку я не люблю. Але особисто мені все одно подобається додатково змивати такі продукти гелем для душу, такий в мене пунктик)).

В складі кофеїн, ментол, екстракт кінського каштану, гуарани та Л-карнітин - тобто інгредієнти, спрямовані на підвищення тонусу, покращення кровообігу та вирівнення текстури шкіри.

Мені подобається ефект від такого скрабування, адже окрім лімфодренажу, я додатково профілактую вростання волосся на ніжках, а це прям дуже класно). Відчуття під час скрабування приємні, повторюсь, засіб не заморозить вас взимку, прохолода легенька🥰.

В комплексі з масажною щіткою https://club.makeup.com.ua/post/55519/ ефект ще виразніший, тому дуже раджу придивитись до такого девайсу (ще й для здоров'я корисно)).

26 грудня, 2024
Anna_feerie
26 грудня, 2024