Nastina

Хочете м'яке, доглянуте і розсипчате волосся?

Вітаю! Нещодавно купила собі новий шампунь від L'Oréal Elseve "Довжина мрії" і залишилася в абсолютному захваті від нього, тож вирішила залишити вам свою рекомендацію.

Вже мала декілька шампунів від цього бренду, а цього разу обрала шампунь для довгого і пошкодженого волосся з рослинним кератином і касторовою олією. Досить густий шампунь білого, перлинноно кольору. Піниться дуже добре, утворює міцну щільну піну.

Коли я мию голову, я намилюю її двічі і кожного разу пару хвилин тримаю шампунь на голові, щоб дати корисним речовинам подіяти. Потім добре промиваю голову і сушу природнім шляхом. За наявності, можу ще нанести бальзам.

Цим шампунем я користуюся вже декілька тижнів. Щодо ефекту, то волосся дуже пом'якшене, чисте та розсипчате. Свіжість зберігається не надто довго, буквально 2 дні, а далі треба мити голову.

Нижче можете побачити фото, як виглядає волосся після миття, досить важливо, що на фото волосся, помите лише шампунем, тобто ефект без масок, бальзамів та спреїв.

Шампунь дієвий, можу і повторити покупку, тільки тепер мені цікаво, який же там бальзам? Тож можна буде принагідно докупити бальзам "Dream Long" для більшого ефекту.

Цьому шампуню залишаю 9/10, бо хотілося б довшу свіжість та чистоту волосся. Пишіть, хто ним користувався, Вашу думку про продукт!

26 грудня, 2024
Nastina
26 грудня, 2024