Людина, яка життя свого не уявляє без стрілок, нарешті знайшла ідеальну підводку.
Насичену чорну, зі зручним пензлем, та мега-стійку! Aden Liquid Eyeliner :-)
Здавалося, що може бути складного у виборі лайнеру для очей? А я ва м скажу!
По-перше, дуже багато підводок грішать тим, що наносяться нерівномірно. По-друге, у багатьох з них незручний пензлик. По-третє, деякі з них можуть подразнювати очі. В-четверте, підводки можуть дуже швидко засихати, та закінчуватись.
І, наостанок, найстрашніший гріх, лайнери погано тримаються на протязі дня, пливуть, або тріскаються.
Знайомо? Ох, скільки ж я за 15 років активного малювання стрілок, перепробувала підводок, поки не знайшла ідеал - Aden Liquid Eyeliner.
Перед тим, як фарб увати стрілочки, треба трошки потрусити флакон.
Об'єм підводки - 5 мл, і я, майже кожен день, на протязі 6 місяців, нею користуюся. А це означає що? Що вона економічна у використанні.
Пензлик...
Знаю, що багатьом зручно малювати стрілки фломастерами, але я цілковито обожнюю тонесенькі синтетичні ворсинки.
Завдяки їм, я можу робити як непомітні лінії, так і більш графічні стрілки.
Саме таким пензлем, за хвилину, в мене виходить зробити макіяж на обох очах.
Єдиний суб'єктивний мінус в тому, що у підводки не матовий фініш, а глянцевий.
Мені спочатку це не дуже сподобалося, але потім я звикла, бо по всім іншим характеристикам - лайнер "топчик".
Підводка має насичений чорний колір. Вона чудово малює навіть по шимерним тіням.
Також хочу відмітити, що в мене дуже чутливі очі, і багато інших лайнерів могли викликати печіння при нанесенні.
З Aden такого не має, навіть якщо я випадково "заїду" на слизову.
Вона стійка! Ні, вона дуже стійка.
Вона переживе сльози (перевірено), вітер, дощ, дванадцятигодинний робочий день в ідеальному стані. Не тече, не зникає в невідомому напрямку, та не тріскається.
Я наносила підводку і на базу для тіней, і на консилер, і просто на голі повіки - результат завжди чудовий.
Хоча змивається вона нормально міцелярною водою. Треба тільки трошки довше потримати ватний диск на очах.
Тут я використала лайнер разом з палеткою від Eveline Mystyc Galaxy. Один з найулюбленіших макіяжів цієї весни.
Так от, красуні!
Підводка Aden Liquid Eyeliner коштує кожну копійку, яку за неї просять, адже вона просто супер.
Мої щирі рекомендації!
Дякую за увагу!
Коментарі (0)