Бальзам, котрий змусить ваше волосся сяяти!
Відгук на парфумований бальзам для глибокого зволоження волосся від Dott🧴
Коли я отримала цей бальзам, перше, що мене вразило — це пакування. Він прийшов у гарній захисній коробочці, а всередині — стильна туба об'ємом 350 мл, що окутана в ніжно-рожевих тонах фірмового паперу . Погодьтесь, пакування Dott справді унікальне та дуже естетичне.
Зручність використання :
Дозатор-носик просто ідеальний! Він видає рівно стільки бальзаму, скільки потрібно. Консистенція густа, але легко наноситься і розподіляється по волоссю. Для кращого ефекту я прочісую волосся гребінцем одразу після нанесення.
Перші враження :
Результат помітний миттєво. Волосся стає м'яким, шовковистим, пасма не плутаються, а кожна волосинка лежить ідеально рівно. І це лише під час нанесення! 😍
Аромат:
Це окрема любов — фужерні нотки з легким деревним акцентом, які додають відчуття розкоші і це без перебільшень!
Склад :
Бальзам містить гіалуронову кислоту, а також молочну, гліколеву й лимонну кислоти, що забезпечують глибоке зволоження. Особливий бонус — мікрошимер у складі , який надає волоссю космічного сяйва.✨
Я щиро вражена. Ефект настільки професійний, що нагадує дорогі європейські засоби. Але тут приємний сюрприз — це український продукт за доступною ціною. Волосся стало еластичним, блискучим і доглянутим.💃 А ще подивіться, як ідеально стали виглядати кінчики 😍
Для мене цей бальзам став фаворитом, і я однозначно раджу його всім, хто хоче забезпечити своєму волоссю ідеальний догляд🎀
Коментарі (0)