Начебто непогана, але є нюанс і я не про відтінок)
Про матову пудру Rimmel Lasting Finish
Всім привіт ✌️
Матову пудру Lasting Finish від Rimmel я отримала в подарунок. Пудра у відтінку 006 - Rose Vanilla. Думаю, що нікого не здивую тим, що відтінок і мені не підішов, але насправді, ця пудра має свої переваги, проте не обійшлось без неприємного нюансу, розповідаю більш детально 👇
🔸 Зовнішній вигляд
Пудра представлена у класичному компакті з пластику, він доволі важкенький та міцний.
Відкривається стандартно, закривається до характерного клацання на "замок", кришка сама по собі не розкривається, навіть у сумочці.
Футляр поділений на два зручних яруси:у верхньому – сама пудра, а в нижньому – дзеркало та класична пуховка.
Об'єм: 7 гр, витрата дуже економічна, мені здається, що цієї пудри вистачить на пів життя).
🔸 Про дзеркальце та пуховку
- Дзеркало невеличке, але зручне, воно не збільшує та ніяк змінює відображе ння, ним дійсно зручно користуватися.
- Пуховка класична, м'якенька, нею приємно наносити продукт, також вона оснащена симпатичною стрічкою для більш зручного користування. А ще важливо зазначити, що вона не випадає з футляру.
🔸 Текстура та аромат.
- Пудра дуже добре спресована.
- Вона має суху, шовковисту текстуру, дрібного помелу. На дотик дуже приємна та м'якенька. Текстура матова, навіть без натяку на якесь сяйво.
- Аромат практично не відчувається, якщо сильно принюхатися, то мені пахне аскорбінкою)
🔸 Відтінок
006 "Rose Vanilla" - це доволі теплий бежевий відтінок з легким золотистим підтоном. Для моєї шкіри відтінок виявився затемним, хоча вперше я його наносила під штучним світлом та наче й нічого, але при денному світлі - це шкіра після невдалого солярію.
Мені здається, що цей відтінок підійде смуглявим дівчаткам з теплим підтоном шкіри. Думаю, що він також буде непогано виглядати на засмаглій шкіри, тож планую повторити затест цієюї пудри влітку).
А поки буду використовувати в якості бронзера, як радили дівчатка).
🔸 У нанесенні
Я наносила пудру поверх тонального консилера від Rimmel. Для нанесення використовувала "рідну" пуховку та трошки струсила надлишки пензлем.
Пудра гарно сідає на шкіру та моментально матує її.
Фініш: сухий та абсолютно матовий.
Ступень покриття: висока, як для пудри, вона блюрить все та навіть непогано маскує почервоніння.
Нюанс полягає у тому, що пудра дуже підкреслює сухі ділянки шкіри і особливо лущення. Вона точно не підійде для сухого типу шкіри. У мене комбі-шкіра і я її добре зволожую перед нанесенням макіяжу, але навіть у мене вона виділила сухість біля носа.
Стійкість: близько 5 годин шкіра дійсно матова, після вже треба припудрюватися.
Пудра западає в пори, не скочується та не викликала жодних висипань.
* Так, я її тестила майже цілий день, поки була вдома та робила фото🤣.
🔸 Висновки
Якщо відкинути те що мені не підійшов відтінок та пудра трошки підкреслила сухість біля ночу, все ж можу сказати, що вона дійсно непогана, бо:
- Вона розкішно матує.
- Чудово вирівнює тон шкіри.
- Блюрить та навіть трошки маскує недоліки.
- Гарно закріплює макіяж.
- Приємно, невагомо лежить на шкірі, не стягує та не сушить.
- Має доволі гарну стійкість.
Якщо чесно, то я б купила її у більш світлому відтінку, бо дія мене цілком влаштувала). А ви скажете : "як може влаштовувати, коли підкреслює сухі ділянки?"), а я вам скажу, що мою сухість біля носу підкреслюють всі матові пудри, тому я навіть не здивувалася).
* Якщо б я виклала фото тільки "після", то можна було б подумати, що відтінок непоганий, але коли є "до" та видно шию, то очевидно, що він ну надто темний).
Дякую за увагу💕
Коментарі (0)