khoroshaeva

Начебто непогана, але є нюанс і я не про відтінок)

Всім привіт ✌️

Матову пудру Lasting Finish від Rimmel я отримала в подарунок. Пудра у відтінку 006 - Rose Vanilla. Думаю, що нікого не здивую тим, що відтінок і мені не підішов, але насправді, ця пудра має свої переваги, проте не обійшлось без неприємного нюансу, розповідаю більш детально 👇

Пудра представлена у класичному компакті з пластику, він доволі важкенький та міцний.

Відкривається стандартно, закривається до характерного клацання на "замок", кришка сама по собі не розкривається, навіть у сумочці.

Футляр поділений на два зручних яруси:у верхньому – сама пудра, а в нижньому – дзеркало та класична пуховка.

Об'єм: 7 гр, витрата дуже економічна, мені здається, що цієї пудри вистачить на пів життя).

• Дзеркало невеличке, але зручне, воно не збільшує та ніяк змінює відображення, ним дійсно зручно користуватися.
  • Пуховка класична, м'якенька, нею приємно наносити продукт, також вона оснащена симпатичною стрічкою для більш зручного користування. А ще важливо зазначити, що вона не випадає з футляру.
  • Пудра дуже добре спресована.
  • Вона має суху, шовковисту текстуру, дрібного помелу. На дотик дуже приємна та м'якенька. Текстура матова, навіть без натяку на якесь сяйво.
  • Аромат практично не відчувається, якщо сильно принюхатися, то мені пахне аскорбінкою)

006 "Rose Vanilla" - це доволі теплий бежевий відтінок з легким золотистим підтоном. Для моєї шкіри відтінок виявився затемним, хоча вперше я його наносила під штучним світлом та наче й нічого, але при денному світлі - це шкіра після невдалого солярію.

Мені здається, що цей відтінок підійде смуглявим дівчаткам з теплим підтоном шкіри. Думаю, що він також буде непогано виглядати на засмаглій шкіри, тож планую повторити затест цієюї пудри влітку).

А поки буду використовувати в якості бронзера, як радили дівчатка).

Я наносила пудру поверх тонального консилера від Rimmel. Для нанесення використовувала "рідну" пуховку та трошки струсила надлишки пензлем.

Пудра гарно сідає на шкіру та моментально матує її.

Фініш: сухий та абсолютно матовий.

Ступень покриття: висока, як для пудри, вона блюрить все та навіть непогано маскує почервоніння.

Нюанс полягає у тому, що пудра дуже підкреслює сухі ділянки шкіри і особливо лущення. Вона точно не підійде для сухого типу шкіри. У мене комбі-шкіра і я її добре зволожую перед нанесенням макіяжу, але навіть у мене вона виділила сухість біля носа.

Стійкість: близько 5 годин шкіра дійсно матова, після вже треба припудрюватися.

Пудра западає в пори, не скочується та не викликала жодних висипань.

* Так, я її тестила майже цілий день, поки була вдома та робила фото🤣.

Якщо відкинути те що мені не підійшов відтінок та пудра трошки підкреслила сухість біля ночу, все ж можу сказати, що вона дійсно непогана, бо:

• Вона розкішно матує.
  • Чудово вирівнює тон шкіри.
  • Блюрить та навіть трошки маскує недоліки.
  • Гарно закріплює макіяж.
  • Приємно, невагомо лежить на шкірі, не стягує та не сушить.
  • Має доволі гарну стійкість.

Якщо чесно, то я б купила її у більш світлому відтінку, бо дія мене цілком влаштувала). А ви скажете : "як може влаштовувати, коли підкреслює сухі ділянки?"), а я вам скажу, що мою сухість біля носу підкреслюють всі матові пудри, тому я навіть не здивувалася).

* Якщо б я виклала фото тільки "після", то можна було б подумати, що відтінок непоганий, але коли є "до" та видно шию, то очевидно, що він ну надто темний).

Дякую за увагу💕

26 грудня, 2024
khoroshaeva
26 грудня, 2024