Honest Products
Зволожувальний крем для рук і тіла
Зволожувальний крем українського бренду Honest Products став для мене ідеальним доповненням в догляді за руками й тілом.
У моїй ванній кімнаті є підбірка засобів Honest, і саме комбінація ніжного мила-пінки та крему забезпечує м'якість та зволоження шкіри, не зважаючи на мою фанатичну любов до миття рук.
Далі, детальніше про мої враження від користуванням зволожувальним кремом Honest Products
Паковання - білий флакон, об'ємом 500мл, із зручним дозатором. Дизайн мінімалістичний та стильний. Дозатор працює ідеально, силою натиску можна регулювати потрібну кількість крему.
Крем представлено також у форматі флакону-туби на 75мл.
Склад - Aqua, Isopropyl Palmitate, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Mineral Oil, Emulsifying Wax, Glyceryl Monostearate, Theobroma Cacao Seed Butter, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Panthenol, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Juglans Regia Seed Oil, Linum Usitatissimum Seed Oil, Stearic Acid, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Allantoin, Xantan Gum, Parfume, TEA, BHT.
Текстура - доволі щільний крем, яки при нанесенні емульгується та легко розприділяється на шкірі.
Аромат - легкий, трохи різкуватий, мені схожий на чоловічі парфуми з шафраном, хоча виробник заявляє, що це ветівер. В осіннє-зимовий період я люблю такі аромати, вони насичені та красиво звучать. Аромат відчутний на шкірі деякий час.
Зволожувальний крем Honest я використовую дуже часто, після миття рук, як приходжу з вулиці, магазину, з прогулянки з собакою, якщо планую щось робити по дому, то наношу крем та вдіваю гумові рукавички, так як в мене дуже тонка шкіра на руках, то одразу проявляється негативний вплив погодних умов чи жорсткої води.
Крем одразу заспокоює, зволожує та пом'якшує шкіру рук, проходить почервоніння. На фото дуже помітно, як розгладжується шкіра.
І звісно ж, я не забуваю про догляд за тілом, суха шкіра та лущення більше мені не загрожують, бо на почесному місці у ванній кімнаті я тримаю зволожувальний крем Honest 🤍
Щиро дякую Жені за чергове вдале знайомство з українським брендом 😘
Коментарі (0)