ksnklb

Парфуми з боксу 3x3

Парфуми з боксу 3x3

Нещодавно я отримала класний боксик у подарунок від MUC, за що дуже вдячна ❤️. Я його назвала 3x3, адже всередині було 3 пробника парфумів і 3 продуктів догляду, і щоб було зручно читати, я вирішила розідили відгуки на парфумерну частину та доглядову.
Тому сідайте зручніше, ми вирушаємо у ароматну подорож 😉.

Парфуми з боксу 3x3

Цей аромат мені сподобався найбільше, він красиво розкрився на моїй шкірі, навіть попри малу стійкість, він тримався буквально до години.
Вказана піраміда:
Початкова нота: Імбир, Бергамот, Фрезія
Нота серця: Жасмин, Мімоза, Mugane
Кінцева нота: OrcanoxTM, Бурштин

На старті я чую кремові ноти разом з квітами: мімозою, звідкись я чую піон, усе це поєднання віддає певною ретровістю, та це у хорошому сенсі. Через кілька хвилин кремовість зникає, а з'являється певна волога, водяна та навіть акватична нота, можливо так зі мною грається молекула Mugane , та це цікаво, адже таке поєднання робить аромат ніжним та легким, при цьому квіти залишаються, навіть з'являється злегка солодкий жасмин, він тут вдалий.
Під кінець аромат звучить доволі легко, майже відчутно, акватичними нотами та квітами. Крізь усе звучання я чую легку терпкість чистоти, вона ледь вловима, та мені подобається.
Аромат цікавий, він ніжний, чистий, квітковий, нанести його – це наче одягти легку літню сукню. Слухати його – це наче читати романтичну книжку із щасливим фіналом.

З цим ароматом ми одягаємо вже вечірню сукню 😉 та не дуже викличну, така проста елегантність, без особливого макіяжу.
Вказана така піраміда:
Початкова нота: Есенція магнолії
Нота серця: Бурбонская герань, Троянда центифолія
Кінцева нота: Мускус, Сандалове дерево

Зі старту можна почути троянду, вона тут домінує, тому якщо ви не любите трояндові аромати, то це не ваше) на старті я чую ще цитрус, він незначний, як далекі апельсинові бризки.
Через кілька хвилин м'яко з'являється пудра, вона солодка, доречна та не яскрава. Згодом цитрус як такий зникає, а пудра слабне, адже до троянди приєднюється герань і вони утворюють самодостатній та гармонійний тандем, який буквально замість власниці аромату каже, хто є хто. Разом із геранню відчувається пряність, вона до кінця не тримається, легка та відчутна, якщо прислухатись.
Аромат не шлейфовий, та на шкірі звучить відчутно. Стійкість у нього дуже хороша, тримається майже до кінця дня.
На мою думку парфум красивий, адже я люблю троянду та не проти герані, вони тут основа, принаймні на моїй шкірі і мені це підходить, мені хочеться його наносити за настроєм, адже він здається ніби і буденним, та водночас особливим.

А даного типу аромати я називаю "Єгермейстер" 🤭 адже вони теж такі трав'яні, теплі, трішки алкогольні та нагадують сироп від кашлю) і це у хорошому сенсі, от бувають такі дні та настрій, коли хочеться нанести саме такі теплі трави.
Вказана піраміда:
Початкова нота: Імбир, Гіркий апельсин, Шафран
Нота серця: Листя тютюну, Шкіра
Кінцева нота: Амбра, Кедр, Сандалове дерево

Зі старту я чую теплу деревину, трави, вони буквально зігрівають власника, з часом з'являється зовсім легка пряна пудровість, можливо це робить тютюнове листя такий шлейф, та це гарно, також згодом деревина зникає і залишаються трави, з'являється легка гірчинка, вона тут доречна.
Стійкість хороша, тримається досить довго на шкірі, а на одязі до прання.
Як я вже писала, коли є настрій додати теплоти у образ, я можу обрати такого роду аромат, та Change The Flow же призначений для чоловіків, тому беру до уваги цей аромат, можливо знадобиться при виборі подарунку.

26 грудня, 2024
ksnklb
26 грудня, 2024