Бюджетний клон Ombré Leather знайдено!
Dark Berlin від Avenue Des Parfums - той варіант, коли не вистачає коштів на оригінал і ви шукаєте максимально схожий шкіряний парфум у 10-разів дешевший 👌Але він схожий на TF 2018!
Розумію, що я вже писала за нього допис, коли вперше спробувала у міні форматі, але цього разу замовила повномірний флакон і…в мене його віджав 19-річний син. Зараз активно користуємося вдвох. Боремося за цей аромат щоранку, але він добре всівся на його поличці.
Він холодно-солодкий з легким присмаком тютюну. Так мій пахне табак у моєму далекому дитинстві коли дідусь крутив цигарку. Це аромат сигари. Не сучасних сигарет. Фонить не активно, але явно. При розпиленні чую шкіру, але не грубу, як у військових мотивах. Це не портупея. Так пахне нова шкіряна куртка від Massimo Dutti. Щось у цьому роді. З солодко-шкіряним підтоном.
Муд 🤔
Пробачте за часті асоціації з авто, але асоціативно це знову той варіант, коли ти сів у нове, щойно куплене з салону авто зі шкіряними сидіннями, просоченими густою амброзією та в руках тримаєте горщечок із темними фіалками у руках і свжозрізаною гілочкою жасмину. Я чую його так. І ще тут відчутно якісь нотки кардамону і сирих, вологих пачулі. Ооо, саме солодкі пачулі тут відчуваються явно і звучать благородно, що насправді є рідкістю для бюджетного аромату.
Шлейф досить акуратний, довгий, гучний, але всім подобається і дуже стійкий. На собі, наприклад, не чую, бо дуже люблю, але коли син виходить із квартири у його кімнаті він ще стоїть з годину так точно. На речах тримається до прання.
Хто знайомий з ароматом Ombré Leather від TF саме 2018 року