PILIRINA 💛💙

Бюджетний клон Ombré Leather знайдено!

Бюджетний клон Ombré Leather знайдено!

Розумію, що я вже писала за нього допис, коли вперше спробувала у міні форматі, але цього разу замовила повномірний флакон і…в мене його віджав 19-річний син. Зараз активно користуємося вдвох. Боремося за цей аромат щоранку, але він добре всівся на його поличці.

Він холодно-солодкий з легким присмаком тютюну. Так мій пахне табак у моєму далекому дитинстві коли дідусь крутив цигарку. Це аромат сигари. Не сучасних сигарет. Фонить не активно, але явно. При розпиленні чую шкіру, але не грубу, як у військових мотивах. Це не портупея. Так пахне нова шкіряна куртка від Massimo Dutti. Щось у цьому роді. З солодко-шкіряним підтоном.

Муд 🤔

Пробачте за часті асоціації з авто, але асоціативно це знову той варіант, коли ти сів у нове, щойно куплене з салону авто зі шкіряними сидіннями, просоченими густою амброзією та в руках тримаєте горщечок із темними фіалками у руках і свжозрізаною гілочкою жасмину. Я чую його так. І ще тут відчутно якісь нотки кардамону і сирих, вологих пачулі. Ооо, саме солодкі пачулі тут відчуваються явно і звучать благородно, що насправді є рідкістю для бюджетного аромату.

Шлейф досить акуратний, довгий, гучний, але всім подобається і дуже стійкий. На собі, наприклад, не чую, бо дуже люблю, але коли син виходить із квартири у його кімнаті він ще стоїть з годину так точно. На речах тримається до прання.

Хто знайомий з ароматом Ombré Leather від TF саме 2018 року випуску у тотал-блек флаконі ( без білого логотипу) той його зрозуміє і оцінить.

Як бачите, ми з сином активно щось за нього взялися :

Якщо коротко - це шкіряний, шлейфовий, гучний аромат із солодкою нотою. Тут вся історія про шкіру, яка балансує на грані з квітковістю.

Бачу на стильних і дуже впевнених у собі жінках, одягнених у стилі Diesel. На baby-doll не бачу. Чоловіки оцінять.

Dark Berlin має трохи маскуліний, теплий, огортаючий, сексуальний шлейф. Хтось каже сучасний, хтось - стильний. А хтось не може зрозуміти цей баланс і називає його чоловічим. Ні, це класика жанру! У нього надто згладжені кути для того, щоб його теліпати у різні сторони. Жінкам, які люблять шкіряні, а не ванільні аромати раджу придивитися до цього красеня. Зараз саме його сезон.

Обожнюю цей аромат у оригіналі і майже не відрізняю Avenue Des Parfums від Ombré Leather. Хіба що стійкістю. Але у Avenue вона тримається до доби, а в оригіналі до миття волосся, наприклад. От і вся різниця.

Тут все на своїх місяцях. У Dark Berlin немає кислинки чи лівих нот, присутніх у більшості дюпів.

Коротше кажучи, якщо я придбала після міньки повномір і користуюся ним, то він вартий уваги. Прихильникам шкіри Tom Ford присвячую свою рекомендацію і щиро раджу до нього придивитися. За свою ціну він просто неймовірний. Обовʼязково повторю, як закінчиться.

26 грудня, 2024
PILIRINA 💛💙
26 грудня, 2024