Вікторія Громова

Передноворічна розпаковка з Make up

Передноворічна розпаковка з Make up

Передноворічна розпакрвка, тут прдарунки родичам, а ааме парфумерія. Я просто обожнюю дарувати щось з бьюті або з парумерії, обирати за вподобаннями та побажаннями того хто це "замовляє", та дивитись на реакцію.

У свекра, було побажання, свіжий парфюм з прохолодою. Я дивилась, обирала, і зупиналась на цьому, Versace Eros edt. Це повинен бути парфюм з цитрусовим, прохолодним стартом, та красивою деревиною у базі.

Сподіваюсь я вгадала, та йому сподобається.

Далі, ще один парфюм для родички, побажання було квітковий, стійкий парфюм. Не занадто солодкий. Довго обирала, але зупинилась на Marc Jacobs Perfect. Цу повинен бути, квітковий, окутуючий парфюм, стійкий та шлейфовий, гадаю що сасе на зимку, те, що треба.

Повторила туш для вій Maybelline, полюбляю її, вона добре прокрашує та подовжує вії.

Тональний флюїд та консилер від Lamel, дуже цікаво спробувати.

Також, взяла мініатюру від Jean-Paul Gautier Divine Le Parfum, шикарно виглядає, цікаво понисити.

у подарунок за покупку, мені поклали, мініатюру парфюма від Chloe Nomade Nuit d'Egypte , я не дуже полюбляю саме серію Nomade, але виглядає теж шикарно, цікаво понисити.

Та олівчик для бровей від Lamel, відтінок подобається.

Обожнюю робити та отримувати подаруночки.

27 грудня, 2024
27 грудня, 2024