Zhukovka

Dott знає секрет розкоші...

Привіт, дівчата! Хочу поділитися своїм досвідом використання парфумованого мультифункціонального спрею для розгладження волосся з гідролізованим шовком і гіалуроновою кислотою від українського бренду Dott. Засіб дійсно заслуговує на увагу, тому ось мій детальний огляд ☺️

Продукт приходить у стильній захисній коробці, всередині якої ніжно-рожева брендована фольга – одразу приємно тримати в руках. Сам спрей у флаконі об’ємом 350 мл із зручним розпилювачем і захисним ковпачком. Це не лише практично, а й красиво🌸

Спрей двофазний, тому перед використанням потрібно струсити, щоб він перетворився на ніжне ароматне "молочко". Аромат – справжнє задоволення: теплий, багатогранний, з нотами кардамону, грейпфрутового чаю, ветивера і бурбонської ванілі. Волосся зберігає цей запах тривалий час, що є великим плюсом для мене, обожнюю, коли все навкруги пахне☺️

Після нанесення результат видно одразу: волосся стає гладеньким, м’яким і доглянутим. Завдяки низько- та високомолекулярним формам гіалуронової кислоти, спрей інтенсивно зволожує. Гідролізований шовк чудово справляється з розгладженням і полегшує розчісування, а також знімає пухнастість. Просто погляньте на моє волосся, на якому немає ботоксу і кератину, також я його не рівняла прасочкою, все це дія засобу 😍

Цей спрей – ідеальне завершення мого догляду за волоссям. Результат – доглянуте, шовковисте і зволожене волосся, яке чудово пахне. Раджу спробувати не лише спрей, а й інші засоби від Dott для комплексного догляду - шампунь і бальзам ❤️ Відгуки на них написала безпосередньо під товаром
Я залишилася дуже задоволеною від всієї лінійки!, тому раджу спробувати і вам🧴

27 грудня, 2024
Zhukovka
27 грудня, 2024