Чистикова Дар'я

Бомбочка для ванни "Ho Ho Holiday"

Бомбочка для ванни "Ho Ho Holiday"

Підіймаю святковий настрій за допомогою лімітованих новорічних бомбочок для ванни від Tink. Сьогодні на огляді бомбочка під назвою "Ho Ho Holiday" з милим зображенням Санти та купою блискіток, розповідаю ⬇️

Бомбочка упакована в пластиковий контейнер, що складається з двох частин у вигляді напівсфер. Поверх — картонне обрамлення, із відображенням необхідної інформації та новорічним дизайном.

Бомбочка має класичну форму кулі, білу, з щедрою кількістю блискіток. Загальна вага складає 200 г, тож вона досить важка і велика.

Текстура рихла, дрібні частки можуть обсипатися від дотиків, тому краще відкривати її безпосередньо над ванною.

Через упаковку відчутний аромат — це суміш кориці та шоколаду, дуже легкий, ненав’язливий, більше схоже на шлейф від парфуму. Відчувається тільки під час прийняття ванни, на шкірі не залишається.

З основного у складі бомбочки — бікарбонат натрію та лимонна кислота, що і створюють шипіння. А також морська сіль і масло мигдалю — зволожують шкіру. Полісорбат-80 змішує олії з водою, а міка та діоксид титану додають кольору та блиску.

Бурлить, шипить і повністю розчиняється бомбочка за 3-5 хвилин. Вода забарвлюється в ніжний біло-лимонний колір з купою блискіток. В цей час з'являється дрібна піна, яка швидко опадає.

У ванній продовжують вирувати блискітки, почуваєшся як у келиху ігристого типу Aviva — суцільний релакс.

Раджу приймати цю ванну, коли потрібно сяяти, адже блискітки на шкірі залишаються досить довго і виглядає це дуже гарно.

Звісно, їх можна змити, але мої останні запаси гарячої води пішли на цю саму ванну 🤭 І виходячи з цього можу з упевненістю сказати, що бомбочка не викликає жодного подразнення чи дискомфорту на шкірі. Шкіра гладенька та зволожена.

Також є миле передбачення всередині бомбочки. Я, чесно кажучи, трохи забула про нього і злякалася, що це таке плаває 🙈 Але така мила дрібничка неодмінно викличе у вас посмішку.

Беззаперечно раджу цю бомбочку для релаксу, кайфу та святкового настрою! Неодмінно хочу спробувати й інші новорічні аромати бомбочок від Tink 💯

27 грудня, 2024
27 грудня, 2024