Бомбочка для ванни "Ho Ho Holiday"
Tink
Підіймаю святковий настрій за допомогою лімітованих новорічних бомбочок для ванни від Tink. Сьогодні на огляді бомбочка під назвою "Ho Ho Holiday" з милим зображенням Санти та купою блискіток, розповідаю ⬇️
Бомбочка упакована в пластиковий контейнер, що складається з двох частин у вигляді напівсфер. Поверх — картонне обрамлення, із відображенням необхідної інформації та новорічним дизайном.
Бомбочка має класичну форму кулі, білу, з щедрою кількістю блискіток. Загальна вага складає 200 г, тож вона досить важка і велика.
Текстура рихла, дрібні частки можуть обсипатися від дотиків, тому краще відкривати її безпосередньо над ванною.
Через упаковку відчутний аромат — це суміш кориці та шоколаду, дуже легкий, ненав’язливий, більше схоже на шлейф від парфуму. Відчувається тільки під час прийняття ванни, на шкірі не залишається.
З основного у складі бомбочки — бікарбонат натрію та лимонна кислота, що і створюють шипіння. А також морська сіль і масло мигдалю — зволожують шкіру. Полісорбат-80 змішує олії з водою, а міка та діоксид титану додають кольору та блиску.
Бурлить, шипить і повністю розчиняється бомбочка за 3-5 хвилин. Вода забарвлюється в ніжний біло-лимонний колір з купою блискіток. В цей час з'являється дрібна піна, яка швидко опадає.
У ванній продовжують вирувати блискітки, почуваєшся як у келиху ігристого типу Aviva — суцільний релакс.
Раджу приймати цю ванну, коли потрібно сяяти, адже блискітки на шкірі залишаються досить довго і виглядає це дуже гарно.
Звісно, їх можна змити, але мої останні запаси гарячої води пішли на цю саму ванну 🤭 І виходячи з цього можу з упевненістю сказати, що бомбочка не викликає жо дного подразнення чи дискомфорту на шкірі. Шкіра гладенька та зволожена.
Також є миле передбачення всередині бомбочки. Я, чесно кажучи, трохи забула про нього і злякалася, що це таке плаває 🙈 Але така мила дрібничка неодмінно викличе у вас посмішку.
Беззаперечно раджу цю бомбочку для релаксу, кайфу та святкового настрою! Неодмінно хочу спробувати й інші новорічні аромати бомбочок від Tink 💯
Коментарі (0)