khoroshaeva

Неймовірно комфортні рум'яна на кожен день

Всім привіт ✌️

Я завжди уникала кремових рум'ян, бо мені здавалося, що це складно, довго і занадто яскраво. Якщо я мала вибір, то завжди обирала класичні, сухі рум'яна. Проте, моя б'юті-рутина зазала значних змін після того, як я відкрила для себе кремові рум'яна Max Factor Miracle Pure у відтінку - 05 - Delicate Pink. Від скептицизму до захоплення, розповідаю більш детально як це було👇

Рум'яна представлені у тубі з м'якого пластику. На лицьовій стороні упаковки є "віконце", на якому зображено відтінок продукту.

Кришка відкручується, флакон закриває міцно, не прокручується.

Дозатор у вигляді вузького носика, добре дозує продукт, не тече та не "плюється".

Об'єм: 15 мл, витрата дуже економічна.

05 - Delicate Pink - це рожевий відтінок з теплим, персиковим підтоном. Він не занадто яскравий та не занадто бляклий, що дозволяє створювати як природний, так і більш виразний макіяж. До того ж, вважаю, що це доволі універсальний відтінок, який підійде для багатьох кольоротипів шкіри.

• Консистенція кремова, досить щільна та густа, абсолютно не тече. При нанесенні на руку, крапля тримає форму. На дотик, текстура м'яка, не жирна та не липка.
  • Аромат косметичний, майже не відчувається.

Так як продукт для мене новий, то вперше я вирішила, що хочу нанести одразу 5 крапель, результат - дуже насичений рум'янець, Марфушенька). Не будьте як я, для гарного, натурального рум'янцю вистачить 1-2 краплі, не більше).

Рум'яна наношу на зволожену шкіру, поверх тонального засобу. Спочатку наносила відразу з флакона на вилицю, але потім вирішила, що набирати продукт з руки, а потім переносити на шкіру набагато зручніше.

Для розтушовки мені ідеально підійшов пензлик для тональних засобів від Topface. Рум'яна добре розтягуються і дуже м'яко розтушовуються, не залипають і не залишають плям. Вони дуже піддатливі, їх можна непогано розтушувати навіть пальчиком.

Пігментація: висока, проте її можна варіювати від легкої до більш насиченої. Все залежить від кількості нанесеного продукту.

Фініш: наче матовий, але не наглухо, є в ньому легка сатиновість.

На шкірі лежить невагомо, не підкреслює текстуру та сухі ділянки. З іншою декоративної косметикою не входить у негативну реакцію, не западає у пори.

Стійкість: після закріплення пудрою близько 5-6 годин. Пігмент сходить поступово. У шкіру не в'їдається, тому видаляється абсолютно будь-яким засобом для зняття макіяжу.

* Свотчі на руці розтушовувала пальчиком.

Я не великий мейкапер, але навіть мені було просто з цими рум'янами, вони абсолютно комфортні та приємні. Однозначно змусили мене переглянути своє негативне ставлення до кремових текстур.

Ну а тепер основні переваги:

• Гарний, універсальний відтінок.
  • Чудовий, не сухий фініш.
  • Легкість у нанесенні та розтушовці.
  • Можливість варіювати насиченість відтінку.
  • Висока стійкість.
  • Чудово підкреслюють та освіжають макіяж.
  • Абсолютно невагомо лежать на шкірі, не викликали жодних алергічних реакцій.

Ці рум'янами 10/10, тож однозначно раджу.

Дякую за увагу💕

27 грудня, 2024
khoroshaeva
27 грудня, 2024