Неймовірно комфортні рум'яна на кожен день
Про кремові рум'яна Max Factor Miracle Pure❣️
Всім привіт ✌️
Я завжди уникала кремових рум'ян, бо мені здавалося, що це складно, довго і занадто яскраво. Якщо я мала вибір, то завжди обирала класичні, сухі рум'яна. Проте, моя б'юті-рутина зазала значних змін після того, як я відкрила для себе кремові рум'яна Max Factor Miracle Pure у відтінку - 05 - Delicate Pink. Від скептицизму до захоплення, розповідаю більш детально як це було👇
❣️ Пакування
Рум'яна представлені у тубі з м'якого пластику. На лицьовій стороні упаковки є "віконце", на якому зображено відтінок продукту.
Кришка відкручується, флакон закриває міцно, не прокручується.
Дозатор у вигляді вузького носика, добре дозує продукт, не тече та не "плюється".
Об'єм: 15 мл, витрата дуже економічна.
❣️ Відтінок
05 - Delicate Pink - це рожевий відтінок з теплим, персиковим підтоном. Він не занадто яскравий та не занадто бляклий, що дозволяє створювати як природний, так і більш виразний макіяж. До того ж, вважаю, що це доволі універсальний відтінок, який підійде для багатьох кольоротипів шкіри.
❣️ Консистенція та аромат
- Консистенція кремова, досить щільна та густа, абсолютно не тече. При нанесенні на руку, крапля тримає форму. На дотик, текстура м'яка, не жирна та не липка.
- Аромат косметичний, майже не відчувається.
❣️ У нанесенні
Так як продукт для мене новий, то вперше я вирішила, що хочу нанести одразу 5 крапель, результат - дуже насичений рум'янець, Марфушенька). Не будьте як я, для гарного, натурального рум'янцю вистачить 1-2 краплі, не більше).
Рум'яна наношу на зволожену шкіру, поверх тонального засобу. Спочатку наносила відразу з флакона на вилицю, але потім вирішила, що набирати продукт з руки, а потім переносити на шкіру набагато зручніше.
Для розтушовки мені ідеально підійшов пензлик для тональних засобів від Topface. Рум'яна добре розтягуються і дуже м'яко розтушовуються, не залипають і не залишають плям. Вони дуже піддатливі, їх можна непогано розтушувати навіть пальчиком.
Пігментація: висока, проте її можна варіювати від легкої до більш насиченої. Все залежить від кількості нанесеного продукту.
Фініш: наче матовий, але не наглухо, є в ньому легка сатиновість.
На шкірі лежить невагомо, не підкреслює текстуру та сухі ділянки. З іншою декоративної косметикою не входить у негативну реакцію, не западає у пори.
Стійкість: після закріплення пудрою близько 5-6 годин. Пігмент сходить поступово. У шкіру не в'їдається, тому видаляється абсолютно будь-яким засобом для зняття макіяжу.
* Свотчі на руці розтушовувала пальчиком.
❣️ Ефект
Я не великий мейкапер, але навіть мені було просто з цими рум'янами, вони абсолютно комфортні та приємні. Однозначно змусили мене переглянути своє негативне ставлення до кремових текстур.
Ну а тепер основні переваги:
- Гарний, універсальний відтінок.
- Чудовий, не сухий фініш.
- Легкість у нанесенні та розтушовці.
- Можливість варіювати насиченість відтінку.
- Висока стійкість.
- Чудово підкреслюють та освіжають макіяж.
- Абсолютно невагомо лежать на шкірі, не викликали жодних алергічних реакцій.
Ці рум'янами 10/10, тож однозначно раджу.
Дякую за увагу💕
Коментарі (0)