Трішки пробників
Довго я збиралася робити цей допис, бо не люблю описувати аромати…але треба розгрузити памʼять телефона …тож починаю… Я зібрала багато різних пробників докупи, щоб все компактно було і в одному дописі.
Деякі з них я купляла в наборі боксу, а деякі отримала в подарунок за замовлення.
1. Jean Paul Gaultier Divine Le Parfum. На перший погляд непогані. Це амброво- квіткова композиція. Спочатку він розкривається сіллю, потім змінюється запахом червоного жасмину. Кінцева нота- бензоїн. Інколи вони мені подобалися, а інколи я відчувала важкість...ніби не вистачало повітря. Є в них кінцева нота чогось такого важкого. Той шлейф трохи бентежив мене. А ще вони не дуже стійкі.
2. Kenzo flower by kenzo la recolte parisienne. Вони діда солодкі, квітково- пряні. Відкриваються нотами жовтого мандарину і рожевого перцю. Потім змінює їх насичена жоржина і дамаська троянда і в кінці чути ноти ванілі і білого мускусу. Ці ноти будете відчувати найдовше. Вони потім стають лагідні і підрові, але потрібен час. Парфуми дуже стійкі. Літом мені з ними було б задушливо і важко.
І ще одне: для мене Comex бавовна- їхній аналог. Запах ідентичний. Хто хоче їх спробувати, раджу спочатку Comex.
3. YSL Libre. Їх, напевно, вже нюхали всі, крім мене. Спочатку тут розкривається апельсинове дерево з лавандою, мандаринові олія і чорна смородина. Через трошки лаванда стає в центрі в компанію складає жасмин. Далі йде ваніль, мускус, амбра. Загалом вони мені сподобались. Тільки є один нюанс: їх багато хто рекомендує на вечірки чи святкові події...це саме такі парфуми по опису. А мені вони підійшли на кожен день... на якійсь вечірці я їх просто би не відчувала.
А від цих парфумів я в захваті
Versace bright crystal absolu. В мене раніше був просто Crystal, то вони лагідніші. Ці більш концентровані...в я в захваті від них. Фанати півонії і малини точно їх оцінять. Вони дуже стійкі...зранку до вечора- це про них. Запах фруктово-квітковий, але дуже легкий. Вони не нудотні і підійдуть на будь-який сезон, але літом будуть найкращі. Спочатку тут льодові ноти, які перемішуються з цитрусовими, гранатом і яблуками. Далі йде магнолія, півонія, лотос і стигла малина. База- амбра і пудра, білий мускус. Це мій фаворит. Хочу таку повномірку.
А від цих в захваті і я, і чоловік
Цей пробник отримала в подарунок. І він мені дуже сподобався. Спочатку я відчуваю цитрус, а потім щось таке дуже ніжне, яке зразу зачаровує. Початкові ноти: соковитий мандарин, папайя, свіжий бергамот і лимон. Далі йде фіалка, жасмин, троянда і мускатний горіх. А завершує мускус, кедр і амбра. Самі парфуми відносно не дорогі, а по стійкості вражають.
Аромат позиціонує себе як унісекс. Але для мене він має нахил в чоловічу сторону. Тому я їх подарувала чоловіку, і ароматом на ньому. Для мене це класичний аромат чоловічих парфумів, від яких крутиться голова.
І на кінець залишила Tom Ford
Бо цього разу від таких парфумів я не в захваті.
1. Tom Ford cafe rose. Тут я, як не старалася, нічого крім троянди більше не почула. Жодного натяку на каву, хоч в описі зазначено, що вони рівномірні і не переважають один одного. Одне радує, що та поняла не така, як в Chloe, а значно ніжніша. Крім троянди ще є іланг-іланг, кардамон, коріандр, пачулі, сандал і ладан. Кінцеві ноти мені нагадують щось церковне...підозрюю, що це і є той ладан. Можливо, сам аромат не такий вже поганий, тим більше для тих, хто любить троянди. А для мене, ще й за такий бюджет, є значно кращі парфуми.
2. Tom Ford oud minerale. Вони важкі і нудотні, від них мені не комфортно навіть зимою. Віддала чоловіку, в нього враження такі ж. А я, коли чую їх на ньому, навіть близько не підходжу. А вони, на моє розчарування, ще й досить стійкі. Їх чути мінімум 2 дні. Тут всі ноти східні і мінеральні. Початок- дерево уд і мінеральна нота. Зразу після цього йде рожевий перець, бальзамічна ялиця і амбра. І в кінці деревні ноти і мускус. Крім того тут є ще бурштин і сіль. Тут навіть всі компоненти дуже складні і важкі. Таким самим і є цей аромат.
Коментарі (0)