Маска, що випря мляє Fanola Straightening Mask
Smooth care
Обираючи засоби від Fanola більше всього мене зацікавила серія Smooth care, яка призначена для розгладження волосся, що для мене дуже актуально. Маску вирішила брати в парі з шампунем із цієї ж лінійки. Про нього вже писала у попередньому дописі, а тепер поділюся враженнями про маску.
Зараз на неї дуже лояльний цінник, але в принципі і без акції у неї досить бюджетна ціна.
Об'єм: 500 мл.
Маска представлена в міцній пластиковій банці. На горловині присутній захист.
У маски і шампуню схожий аромат, він приємний, трохи солоденький і нагадує щось з салонних засобів.
Маска білого кольору з перламутром, по консистенції не густа, по всім характеристикам більше нагадує бальзам. Волосся із-за цього приходиться ретельніше підсушувати рушником, перед її нанесенням, щоб з нього нічого не стікало.
Наноситься маска легко, рівномірно обволікає пасма.
Мені подобається, що її не треба довго тримати. Достатньо всього 3-5 хв. Якось тримала її більше, приблизно хвилин 15 і великої різниці не помітила, то ж тримаю тепер недовго, бо результат практично однаковий, не має сенсу очікувати більше.
Маска гарно пом'якшує волосся і бездоганно розплутує його, в результаті чого воно з легкістю розчісується і щітка буквально ковзає по пасмам, зовсім не застряє в них і просто розпрямляє волосся.
Якогось супер ефекту, щоб прям "вау" маска не дає, але як для бюджетного варіанту, працює вона чудово. Після неї волосся дійсно більше розгладжене, слухняне не пушиться, посічені кінчики не стирчать. На дотик воно гладеньке і шовковисте, виглядає доглянуто, блищить.
Маска зовсім не обтяжує довжину (на корені її не наношу), волосся залишається свіжим, легким і розсипчатим. В принципі, за ції гроші результат непоганий. Чергую її з іншими. Чи буду брати повторно ще не знаю, бо я завжди в пошуках того самого ідеального засобу, але враження залишились гарні.
Дякую за увагу
Коментарі (0)