Milans

Huda Beauty Icy Nude, та сама новинка

✨ Найкращий подарунок для себе коханої — палетка тіней, яку я так сильно хотіла! 😍

Кажуть, це остання палетка Huda Beauty… У цьому році чи взагалі? Хто знає! Але одне скажу точно — її пошуки були справжнім випробуванням. Довелося навіть залучити близьких і друзів, щоб дістати цей скарб 😂

Huda Beauty Icy Nude — це магія в чистому вигляді! Її текстури, відтінки та блиск — ідеальний набір для створення як ніжних, так і яскравих святкових образів. ❄️ Загалом, як і ВСІ палетки Худи ❤️

🎄 Новорічний настрій тепер гарантований не тільки завдяки ялинці, а й завдяки ідеальному макіяжу!

Кожен відтінок цієї палетки — це маленький всесвіт. Я вже не можу дочекатися, щоб випробувати її у дії й створити щось особливе! ✨

Фінальна покупка 2024 року — і не тільки. 🫶 Скоріш за все, я тепер зʼявлятимуся тут значно рідше, бо, здається, всі свої б’юті-хотілки вже виконала. Молодець, правда? 😂

💡Якщо чесно, мої шухляди й косметички вже повні декоративки, тому настав час покинути «б’юті-гонку». ❤️ Але обіцяю, що буду заходити сюди, щоб підтримати ваші пости лайками, почитати щось цікаве і, можливо, можливо… інколи показати свої новинки 🫶

Ось так із цією палеткою я закриваю цю главу і відкриваю нову ✨

28 грудня, 2024
Milans
28 грудня, 2024