Останні викидушки 2024
4 мініатюри і 7 пробничків
Привіт, дівчата!
Рік добігає кінця і дуже не хочеться брати зайве у рік прийдешній. Тому коротеньке рев'ю на викидушки.
Кондиціонер для середньопористого волосся від невідомого мені до сьогодні польського бренду Anwen Emollient Iris Conditioner For Medium Porosity Hair. Цей аромат ірису і поживна текстура — це просто щось! Волосся м'якеньке, легенько розплутується. Я звичайно більше полюбляю маски після шампуню (тільки хардкор), але цей досвід вважаю вдалим і можу рекомендувати дівчатам, які полюбляють аромат квітів і текстури середньої щільності на волоссі.
Італійський шампунь захисний з протеїнами, екстрактами ікри та морських водоростей Krom Caviar Shampoo має дивовижний аромат квітів і цитрусів. Текстура легка, водяниста, виблискує ніби перламутр, але піниться шикарно. Гарно промив моє густе волосся. Чарівний аромат від кондиціонера заповнив собою усю ванну 🛁
Пробник крему для обличчя Skin Face Moisturizer від Kylie приємно здивував своїм великим об'ємом, якого вистачило на 5 вечорів. Крем підходить для будь-якого типу шкіри, має щільну текстуру, що тане на обличчі, залишаючи його зволоженим і сяючим. Завдяки натуральним компонентам, він не викликає висипань і добре живить шкіру.
Крем Fraijour Pro-Moisture Intensive Cream підходить для нормальної та сухої шкіри, забезпечує глибоке зволоження завдяки багатій формулі, але залишає вологий фініш. На жирній шкірі крем викликав закупорення пор і запалення, тому його довелося використовувати на руки. Для власниць жирної шкіри краще підійде Fraijour Retin-Collagen 3D Core Cream, який зволожує без висипань.
Пробник крему із тональним відтінком Estee Lauder DayWear Sheer Tint Release Advanced Multi-Protection Anti-Oxidant Moisturizer з ефектом засмаги приємно здивував своєю легкою текстурою, яка надає шкірі здорового засмаглого вигляду, та свіжим ароматом огірка. Однак SPF 15 виглядає слабким і недостатнім для сучасних стандартів захисту шкіри. Продукт цікавий, але хочеться знайти альтернативу з вищим рівнем SPF.
Якщо вже мова зайшла про Estee Lauder, то час поділитися враженнями від мініатюри крему під очі Estee Lauder Advanced Night Repair Eye Supercharged Gel-Creme, але ефект виявився лише поверхневим — крем забезпечує легке зволоження без глибокої дії чи розгладження зморшок. Текстура ніжна, але залишає вологий блиск, а аромат, на мій погляд, не відповідає рівню люкс-сегменту. На жаль, рекомендувати цей продукт не можу.
Спробувала крем Darphin Stimulskin Plus для зони під очима та губ із консистенцією, схожою на жирні вершки. Крем досить густий, складно розподіляється, але забезпечує гарне зволоження без липкості чи жирності. Аромат легкий медовий, дуже приємний.
Пробник очищувальної гідрофільної олійки для обличчя з олією макадамії та екстрактом лотоса SKINBAR Macadamia Oil & Lotus Extract Hydrophilic Oil мені сподобався. Аромат квітів ніби у люксового продукту, комусь може здатися надто навязливим, але мені подобається. Гарно розчиняє макіяж, гарно потім змивається . Так олійка не піниться як корейська, але макіяж змиває гарно. На очах не тестувала.
Про цю нічну маску для губ Laneige Good Night Sleeping Care Berry мабуть чули всі. І якщо ви ще її не пробували, то спробуйте. Цікава і недорога гігієнічка для губ. Коли мастила вдень - такого зволоження не відчувається, бо вітер робить свою справу. А ось на ніч - ідеальний варіан. На разі маю ще дві інші масочки, тому поки не планую повторювати. Але повторю, що продукт хороший.
Колагенова пінка для вмивання May Island 7 Days Secret 4D Collagen Cleansing Foam мені запам'яталася своїм неймовірним ароматом - щось таке приємне, мильне родом із дитинства. Можливо якесь дитяче мило. Хто користувався - допоможіть, що ж вона нагадує. Пілхлжить для використання зранку - забезпечує дуєе ніжне очищення. Текстура легка, рідка, перламутрова, піниться добре, але не настільки пружна піна як May Island 7 Days Secret Centella Cica Cleansing Foam (зелено-жовтий тюбік) - ця мені сподобалася набагато більше.
Цього лакшері пробника Lancome Renergie H.P.N. 300-Peptide Cream вистачило мені на два вечори, але результати були неоднозначними. Хоча крем із пептидами, гіалуроновою кислотою та ніацинамідом обіцяє антивіковий ефект, на ранок моя шкіра була почервоніла, хоча жодного дискомфорту не відчувалося. Для продукту за таку ціну це зовсім не той результат, який хотілося б побачити. Тому рекомендую обов’язково тестувати перед покупкою такого дорогого крему.
Дякую, що дочитали!
Коментарі (0)