Розпаковка ) на майже 4К грн
поповнення запасів і подарунки собі ) Набір Pupa - топ )
Щойно отримала нове замовлення, як завжди миттєва доставки, поспішаю поділитись, поки ще не все "повідкривала і спробувала).
1. М'який шампунь, балансувальний Uriage DS Hair Soft Balancing Shampoo - люблю пробувати нові шампуні, є довіра до цього бренду, ще й ціна була дуже приваблива.
2. The Ordinary AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution Кислотний пілінг для обличчя - колись давно його не рекламував тільки лінивий, я тоді не наважувалась, зараз наважилась купити завдяки вигідній ціні і гарним відгукам ). Але тестувати буду вже після свят, боюсь алергії, опіків, чи іншої небажаної реакції шкіри на кислоти.
3. Міцелярна вода Simple Kind to Skin Micellar Water - 400 мл за 126 грн - взяла по відгукам, перші враження "не гірше ніж гарньєр".
4. Зубна щітка "Досконала чистка", м'яка, фіолетова з білим Biorepair Oral Care Pro - беру вдруге - вона дійсно класна.
5. Зубна паста "Природньо білі зуби" G.U.M Original White - Країна ТМ: Швейцарія - для мене це знак якості. Беру вперше, підкупили позитивні відгуки клієнтів і дантистів. Зазвичай люблю Марвіс, але постійно хочеться щось новеньке.
6. Багатофункціональний спрей для фарбованого волосся LOreal Professionnel Serie Expert Vitamino Color A-OX 10 in 1 - у мене вже є шампунь і бальзам цієї серії, не вистачало тільки незмивного догляду. Аромат у цієї серії класний.
7. Рідке мило "Білий шоколад і лісові ягоди" (дой-пак) Milky Dream - дійсно пахне білим шоколадом. Вже спробувала, гарний світло фіолетовий колір, приємний аромат, але сушить руки (.
8. Pupa Vamp Black Набір (edp/50ml + mascara/9ml + nail/polish/9ml) - це скарб. Взяла подарунок для себе, в наборі парфумована вода+лак для нігтів+туш для вій. Зовнішній вигляд і наповнення виглядає достойно, думаю візьму ще на подарунки, ціна було всього 661 ₴.
9-10. Bless Beauty Eye Pencil Контурний олівець для очей - в білому і синьому кольорі. Не фарбую яскраво очі взагалі, а тут захотілось, тому обрала бюджетні варіанти "погратися".
Далі косметика Лореаль, по крутій акції, в подарунок отримала Ультразвуковий скрабер для обличчя L'Oreal Paris, а в замовленні були наступні засоби:
1. Сатинова помада для губ в універсальних нюд відтінках L'Oreal Paris Color Riche Nude Intense - колір 173 - перші враження гарні, колір універсальний.
2. Водостійкий автоматичний гелевий олівець для контурів повік L'Oreal Paris Infaillible Grip Gel Automatic Eye Liner - дійсно стійкий, міцелярна вода його "не взяла". Колір насичено чорний, буду вчитись малювати собі стрілки )))
3. Олівець для брів L'Oreal Paris Infaillible Brows 12H Definer Pencil - в кольорі Блонд. Поки що не зрозуміла чи подобається і чи підходить колір. Чекаю денного світла.
4. Туш для телескопічного подовження та об'єму вій L'Oreal Paris Telescopic Lift Mascara - подобаються плоскі і силіконові щіточки, щойно побачила що багато негативних відгуків, сподіваюсь я буду іншої думки.
фуух, обожнюю отримувати коробочки мейкап з косметикою 🫶
Коментарі (0)