Засіб який швидк о врятував мою шкіру😱😱😱
Активний гель-догляд з саліциловою, молочною та гліколевою кислотами проти недосконалостей шкіри обличчя CeraVe
З самого підліткового віку я маю проблемну шкіру,були як і загострення так і періоди ремісії,найчастіше сипало в моменти стрессу або перед критичними днями
Що я тільки не пробувала від висипань,і маски з глини і дігтярне мило і різні всяки вітаміни і дієти і все без результатно
Зараз основа мого догляду за шкірою це засоби від Cerave,вони робочі і підходять для проблемної шкіри
Гель підходить для проблемної схильної до недосконалостей шкіри,і в складі має AHA і BHA кислоти
Обіцяє зменшити прояви недосконалостей шкіри,звузити пори ,а також зміцнює захисний бар'єр шкіри.
Засіб має вигляд прозорого легкого гелю без запаху,наношу тільки ввечері на суху чисту шкіру
Гель відчувається дуже комфортно,не сушить і не стягує шкіру,в місцях активних висипань може трошки підпікувати
На ранок обов‘язково використовую spf
Фото «до»зроблені 24.03
В цей період мене сильно посипало
Фото після зроблені сьогодні 28.03(шкіра зі зволожуючим кремом тому блищить)
За цей період висипи попідсихали ,шкіра посвітліла і вирівнялась
Засіб мені сподобався він дійсно працює,шкіра з ним швидше відновлюється,активні запалення швидше зникають і шкіра з ним свіжа і сяюча
Коментарі (0)