Аромат з яким я розпочинала своє знайомство з пробнику
Чаруючий "Pink Maldives" 🌴 від Avenue des Parfums
Знаєте, що що, а цей аромат мене цікавив у повному розмірі з самого початку знайомства з брендом, але я чомусь почала своє знайомство з пробнику.
Пробником я користувалася і наприкінці спекотного літа і коли вже настала осінь і стало відчутно прохолодніше. Це я до чого, просто мені хотілося якось розтягнути це задоволення і зрозуміти, чи моє воно на 100% і чи стане він для мене тією самою базою на кожен день.
Ну, і як бачите став. Повнорозмірний флакон в якому я впевнена на всі 1000%, що я буду користуватися щодня (без перебільшень, так і роблю).
Піраміда аромату 🍃
🥂шампанське, чорна бузина, чорна орхідея
🍑абрикос, орхідея
💮збиті вершки, чорний палісандр та махагоні
Група аромату: квітковий, фруктовий, гурманський
Враження від аромату, стійкість та шлейф 👇🏻
Я тут вже ділилася своїми враженнями щодо цього аромату https://club.makeup.com.ua/post/45388/
І в цілому мої враження не змінилися, це доволі свіжий, трохи солодкуватий аромат з легкою кислинкою (завдяки бузині, я її просто обожнюю, колись часто купувала пастилки на основі соку бузини).
Бризки шампанського, додають відчуття свята та радості буденності. Мікс свіжих ягід бузини і чорної смородини (трохи її тут відчуваю), свіжі плоди тільки-но зірваного абрикосу, які лежать неподалік. Солодкуватість збитих вершків і легкі, ненав'язливі і дуже приємні квіткові ноти.
Аромат для поціновувачів легких (не приторних) квітково-солодких ароматів.
Шлейф добрий, але при цьому м'яко відчувається у повітрі, він не душить оточуючих.
Стійкість на шкірі ~5-7 годин (і хочу відмітити, що стійкість самого парфуму більша, аніж була у пробничку), а на волоссі десь 15-17 годин, на одязі аромат відчувається впродовж дня.
Даний аромат є чудовим як на повсякдення, так і на якийсь захід, тобто він завжди буде доречним 👌🏻 Дівчата, я просто його обожнюю, в цьому році він потрапив у топ моїх улюблених ароматів. Це щира любов і щира рекомендація 💘
Коментарі (0)