Маска Absolut Repair Molecular
Огляд професійної маски та підсумкові враження по лінійці L'Oreal Professionnel
Професійна концентрована маска L`Oreal Professionnel Absolut Repair Molecular Mask - новинка з лінійки, що відновлює структуру пошкодженого волосся та зміцнює його. За час тестування усіх засобів Absolut Repair Molecular чітко помітно накопичувальний ефект, волосся суттєво щільніше і майже абсолютно гладеньке. Для тонкого волосся це ідеальна маска, як і вся лінійка засобів, що забезпечує захист та відновлення.
Далі, детальніше мої враження про маску, а за посиланням нижче, відгуки на шампунь і сироватку L'Oreal Professionnel Absolut Repair Molecular
Шампунь https://club.makeup.com.ua/post/61164/
Сироватка https://club.makeup.com.ua/post/61243/
Формат паковання - тестер (зразок) представлено у баночці об'ємом 75мл. Повнорозмірна версія 250мл. Баночка з ґвинтовою кришкою, відкривати і набирати цілком зручно.
Консистенція - гелевий крем, доволі легкий. Як і з сироваткою лінійки було важко зрозуміти потрібну кількість на моє волосся, так як такою текстурою маски я користувалася вперше. На 2-3 використання вже було зрозуміліше + усі засоби мають чітко виражений накопичувальний ефект.
Аромат - у баночці маска пахне, як уся лінійка (сильний аромат цитрусових чоловічих парфумів), але при нанесенні на волосся, мені суб'єктивно пахне пластиком. Інтенсивність цих нот залежить від кількості нанесеної маски 🙈
Нанесення - маску використовувала на вологе волосся, після змивання сироватки, тримала 1-2 хвилини.
На фото комплексний результат від лінійки Absolut Repair Molecular
Я використовувала маску лише разом з іншими засобами лінійки, не експериментувала.
Мої враження, як власниці тонкого, низькопористого та нефарбованого волосся:
💆🏼♀️ З першим використанням маски, як і у випадку з сироваткою, мені було не зрозуміло, скільки наносити засобу, саме через дуже легку текстуру, волосся просто поглинало маску і було заплутаним. Я була засмучена, звісно.
На наступне миття голови вже був інший ефект, волосся в процессі миття було дуже гладким, наповненим та еластичним. Всі інші дні тестування лінійки я використовувала вже зовсім трішки маски та сироватки, виходячи з того, що маю тонке й низькопористе волосся.
У підсумку, впевнено можу сказати, що якість полотна волосся суттєво покращилася, воно еластичне, щільне та гладке.
Так, я не можу сказати, що маю дуже пошкоджене волосся, я не фарбую його, не користуюся феном, але воно тонке і відрощувати довжину вже важче.
Але саме за за час використання і тестувань засобів професійного сегменту в догляді за волоссям, я помічаю зміни.
Вважаю, що такі засоби мають бути на поличці, для свого типу волосся я визначила, що 1 разу використання на тиждень, буде цілком достатньо, зважаючи на концентрованість та виражений накопичувальний ефект.
Дякую, що прочитали ❤️ Усім гарного волосся і вдалих засобів ❤️
Коментарі (0)