Nice Bergamote Essential Parfums– аромат від Парфумера Антуана Мезондьє
Аромат, який чудово освіжає не тільки тіло, а й думки. Аромат для підняття настрою. І це дійсно працює)
Я настільки люблю відкривати для себе нові аромати, що не змогла пройти повз бренду Essential Parfums) хоча довго оминала, але все таки вирішила почати знайомство з брендом не з Bois Imperial ( його автор відомий Quentin Bisch), а саме з аромату Nice Bergamote Essential Parfums. Цей нішевий бренд думаю сьогодні стає дуже популярним серед поціновувачів парфумерії)
Практично усі аромути бренду – це унісекс, для чоловіків і жінок. Саме Nice Bergamote належить до групи цитрусові фужерні.
Парфумер: Antoine Maisondieu.
«Я уявляв собі цей аромат, каже парфумер, як яскраву данину аристократичній красі калабрійського бергамоту, сублімуючи його декількома пелюстками троянди та жасмину та деякими дорогоцінними деревними нотами, пом’якшеними бобами тонка».
Парфумер справді заслуговує на похвалу за створення найбільш продаваних ароматів для Burberry, Armani, Gucci, Montblanc, Valentino, Acquadi Parma.
Чому обрала на затест саме цей аромат? Розповідаю)
В своїй колекції я маю абсолютно різні аромати, різних напрямків, і також останнім часом люблю цитрусові. Мала один аромат від Guerlain Harvest Mandarine Basilic, але він от закінчився, і аромат Nice Bergamot виявився чудовою альтернативою! Тому також сьогодні вкінці ще дам невелику підбірку ароматів, з цитрусовими, які звучать в одному напрямку.
Однією з головних особливостей композиції є те, що для її створення використано 100% натуральну сировину. Доречі цей аромат, як і аромат Guerlain зроблений на основі бурякового спирту.
Парфумер Антуан Мезондьє відкрив в ароматі усю красу калабрійського бергамота.
Аромат позитивно впливає на емоційний стан, допомагає протистояти стресам і значно покращує настрій. 🥰
І це дійсно правда) рука тягнеться саме до цього аромату) Хоча сам аромат досить зрозумілий, водночас неймовірно вишуканий, відчуття свіжості звучить дуже приємно і стильно)
Верхні ноти: Бергамот Orpur, цедра Бергамота,
Середні ноти: Жасмин грандіфлорум, Каморський іланг-іланг
Базові ноти: Білий кедр, Боби тонка.
Рекомендую спробувати аромат Nice Bergamote поціновувачам легких і цитрусових ароматів: нагадав мені Tom Ford Electric Cherry та Lanvin Girl in Capri
Коментарі (0)