Тон ізація: відкрила для себе заспокійливий тонік LUM
Тонік вважаю одним із головних засобів догляду за шкірою обличчя. Я не можу наносити крем на голу шкіру, без цього провідника і, зізнаюся, їх розхід у мене величезний 💦
Цей заспокійливий тонік від LUM - важливий атрибут у моєму щоденному догляді за шкірою обличчя, бо прекрасно видаляє сухість з обличчя після контакту з водою та нормалізує рН шкіри. Важливо, те, що він не містить sls/sles, парабенів та спирту! 👆
Представлений у пластиковому флаконі. Обʼєм 150 мл. Вся інформація про продукт написана великими літерами. Зі зворотного боку є інформація про склад, спосіб застосування, корисні властивості. Подобається, що флакон прозорий і видно витрату засобу, а то буває, що не помічаєш, як він швидко закінчується.
Органолептичні властивості ✨
Тонік по консистенції як вода блакитного кольору, але коли його збовтнути він піниться. Аромат приємний, косметичний. Без хімозу.
Тонік містить такі активи:
- Алантоїн для заспокоєння та відновлення шкіри 🌱
- Гіалуронову кислоту для інтенсивного зволоження 💧
- Касторову олію для живлення та пом'якшення 🌰
- Колаген для підвищення пружності та еластичності 🌟
- Пантенол для загоєння та регенерації 🌿
- Пептиди для зміцнення та омолодження шкіри 💪
Як бачите, у тоніку ідеальне поєднання природних інгредієнтів для тонізаціі шкіри!
Збалансованим рівнем pH вважається показник 5,5. Цей тонік доводить pH моєї шкіри до нормального стану, так як і має бути в ідеалі. А ще якісно доочищує її, оскільки іноді на спонжі все ж лишаються сліди від косметичних засобів навіть після ретельного вмивання.
💧 Основні переваги:
- Інтенсивне зволоження
- Заспокійливий ефект
- Натуральні інгредієнти
Рекомендую познайомитися з доглядовим цим продуктом від LUM та подарувати своїй шкірі дбайливий догляд і насолоджуватися її свіжістю та здоровим виглядом кожного дня! 💦
Коментарі (0)